Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

90scrodance

Novi 90’s Party, na kojem će nastupiti tri hrvatske dance kraljice – I Bee, Minea i Ella, održat će se 17.5. u Boogaloou! Ljubitelji zaraznog zvuka devedesetih koji pamte i naizust znaju sve cro dance hitove, partijat će s naše tri protagonistice do ranih jutranjih sati!

Marinela Jantoš - Ella, The voice hrvatskog dancea, koja je nedavno nastupila kao predgrupa Dr Albanu na mega 90’s partyju, ovog puta nam dolazi u pojačanju na novi, Cro Dance 90’s party, gdje će nastupiti uz I Bee i Mineu. Još jednom ćemo imati prilike uživati u njenim hitovima “Iza Ponoći”, “Ponekad ludujem”, “Nađi mi ritam ludi”, „Deset puta“ i drugima, koji su i danas neizostavni dio svake 90’s play liste.

Ivana Banfić – I Bee i njezini mega 90' hitovi “Šumica”, “Šumica 2”, “Imam te“, “Cigareta”, “Nag“ i drugi, kojima je pokorila hrvatsku dance scenu devedestih, donijeli su joj titulu Kraljice hrvatskog dancea. I Bee je nastavila uspješnu karijeru do danas, a iza sebe broji čak devet studijskih albuma i mnoštvo osvojenih nagrada uključujući Porin za hit godine te dva Grand prix-a HRF-a.

Da bi ovaj dance trio bio potpun, nedostaje nam još samo miljenica publike Renata Končić – Minea i njezini hitovi poput “Good boy”, “Vrapci i komarci”, “Rano”, “Da me 'oće Stipe“ ili “Uberi ljubicu”, koji su, također, bili jedni od zaštitnih naslova Cro dancea devdesetih! Uvijek nasmijana Minea i danas puni klubove diljem Hrvatske, a uz uspješnu pjevačku karijeru etablirala se i kao televizijska voditeljica.

Trio u ovoj kombinaciji može rezultirati samo jednim ishodom – nezaboravnom dance zabavom do jutra!

Za zagrijavanje će se još jednom pobrinuti DJ Mlaky, a u maloj dvorani će se plesati na 80's partyju by DJ Mrx.

Ulaznice:
Ulaznice u prodaju kreću danas, po cijeni od 60 kn te 80 kn na ulazu kluba, na dan koncerta. Prodaja ulaznica putem sustava Entrio, Dirty Old Shop, knjižara Rockmark te na blagajni kluba Boogaloo (radnim danom od 10-16h).