Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

crodance

Slijedeći petak u Boogaloou, rezerviran je za još jedno spektakularno 90's Dance veče! Ovoga puta u društvu s tri kraljice hrvatskog dancea devedesetih – I Bee, Ellom i Mineom.

Klub će svoja vrata za posjetitelje otvoriti u 22:00 h i program započeti s odličnim DJ Mlakyjem, koji je zadužen za zagrijavanje prije koncerta. Vrhunac večeri bit će nastup naših headlinerica, nakon čega vodstvo preuzima jedan od omiljenih nam splitskih kantautora - Neno Belan. Ovaj višestruko Porinom nagrađivan glazbenik, nezaobilzni je član „90's kluba“, a u petak će se Boogaloou predstaviti u ulozi DJ-a.

Uz dva floora, koncert i nezaobilazne hitove poput „Šumice“, „Iza ponoći“, „Good boy“ i mnoge druge te DJ Nenu Belana i support act by DJ Mlaky i DJ Mrx, zabava je zagarantirana do jutranjih sati. Ne dozvolite da ova zabava prođe bez vas!

Svoje ulaznice osigurajte još danas(dok ih još ima), po cijeni od 60 kn putem Entrio sustava, Dirty Old Shopu, Rockmark knjižari ili na blagajni kluba Boogaloo (radnim danom 10-16h), a na dan koncerta cijena ulaznice na ulazu bit će 80 kn.

Live koncert I Bee, Elle & Minee
After sa DJ Nenom Belanom
Support act by DJ Mlaky & DJ Mrx
Petak, 17.5. od 22 h, Boogaloo
Ulaznice – 60 kn, Entrio, na ulazu 80 kn