Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

ULTRA EUROPE 2020

Nakon tri povijesna dana na Parku Mladeži, festival ULTRA Europe zaplovio je najljepšim hrvatskim otocima. Brač, Hvar i Vis ispunili su sva očekivanja brojnih fanova koji su, osim mega spektakla na splitskom stadionu, osjetili sve ono po čemu je hrvatska inačica najpoznatijeg svjetskog festivalskog brenda, jedinstvena u svijetu glazbene industrije. ULTRA Europe najavila je datum novog susreta u Splitu, a u prodaju je krenula i prodaja early bird ulaznica po cijeni od 139 eura za tri festivalska dana na Parku Mladeži.

Rekordne brojke, milijunti posjetitelj i nova lokacija, koja je donijela svježinu i novo festivalsko iskustvo, obilježili su sedmu godinu ULTRE, a iako se dojmovi još zbrajaju, organizatori su najavili datum novog susreta – Split će od 10. do 12. srpnja 2019. godine biti domaćinom osmog izdanja festivala ULTRA Europe, a u prodaju je pušten i prvi kontingent early bird ulaznica po cijeni od 139 eura! Krenula je prodaja i VIP ulaznica, a za sva tri dana, u najranijoj fazi, mogu se kupiti po cijeli od 369 eura. Objavljena je i ponuda za grupnu kupnju, pa će tako na pet kupljenih, šesta ulaznica biti besplatna. Sve informacije o ulaznicama dostupne su na službenoj stranici www.ultraeurope.com, a od ove će ih godine biti moguće kupiti uz depozit, na rate.

Destinacijska avantura krenula je u ponedjeljak na otoku Braču. Jedan od najljepših otvorenih klubova na Mediteranu, 585 Club, ugostio je Vanillaze i američku grupu Cheat Codes, a već se sljedećeg dana ULTRA ludnica preselila na najsunčaniji hrvatski otok. Već je u 13 sati započeo glazbeni program ispred kaskadnih bazena hotela Amfora Grand Beach Resort u Hvaru, a predvodili su ga Sigma te dvojac Europa kojeg čine Jax Jones i Martin Solveig. Party se nastavio u Carpe Diem Beach Clubu, uz fantastični underground program Sci + Tech. Riječ je o imenu iza kojeg stoje Dubfire, Technasia i Carlo Lio, a prepuni klub plesao je do zore u ritmu ovih zvjezdanih izvođača.

Posljednja stanica ovogodišnje ULTRA Europe avanture bila je Vis gdje se u intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi održao RESISTANCE Closing Party. 200 godina stara tvrđava Fort George, poznatija pod imenom Fortica, sinoć je predstavila odličnog Mikea Valea, Kryomana te Nica Fanciullia. Uz house i dance ritmove ove britanske zvijezde, tisuću je posjetitelja u velikom stilu dočekalo kraj sedmog izdanja jedinstvenog destinacijskog festivala u svijetu.

Ulaznice za osmo izdanje festivala ULTRA Europe mogu se kupiti na službenoj web stranici. Sve ostale informacije o festivalu mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

Festival ULTRA Europe ima atribut svjetski poznate atrakcije, koja je značajno pridonijela globalnom pozicioniranju Hrvatske kao atraktivne festivalske destinacije, što je prepoznala i Hrvatska turistička zajednica koja je ponosni partner projekta. Službeno pivo festivala ULTRA Europe je Heineken, najinternacionalnije premium pivo na svijetu. Suradnja između ova dva brenda traje već sedmu godinu zaredom. Pivo i zabava odlično idu zajedno, a Heineken sa svojim odraslim potrošačima dijeli i strast prema glazbi. To dokazuje i glazbena platforma Live Your Music koja omogućava uživanje u vrhunskim glazbenim doživljajima. Festival ULTRA Europe izvrsno se uklapa u ovaj koncept jer posjetiteljima, osim sjajnog iskustva, nudi i priliku da istinski i kolektivno žive glazbu te odgovorno uživaju u vrhunskom pivu. Mastercard je korisnicima Mastercard® i Maestro® kartica na festivalu osigurao brojne pogodnosti. Beskontaktne i standardne Mastercard i Maestro kartice bile su službeno sredstvo plaćanja na festivalu te ih se moglo koristiti za kupnju hrane i pića na festivalskim lokacijama.