Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zoran pjeva ArsenaTvrdjava sv. Mihovila

Koncert Zorana Predina i Damir Kukuruzović Django Group Zoran pjeva Arsena koji se trebao održati sutra, 28. srpnja, odgađa se, odlukom organizatora, zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta i mogućnosti nevremena.

Novi datum održavanja koncerta zakazan je za subotu, 31. kolovoza. Kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin održavanja koncerta.

Ukoliko kupci ulaznica za koncert Zoran pjeva Arsena odluče vratiti svoje kupljene ulaznice, pravo na povrat sredstava imaju isključivo na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene, zaključno s nedjeljom, 11. kolovoza.

Za ulaznice koje su kupljene na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava (blagajne tvrđava sv. Mihovila i Barone, City Point) povrat novca će se vršiti isključivo u City Pointu uz predočenje ulaznice i računa. Povrat će započeti u srijedu, 31. srpnja (radno vrijeme City Pointa je od ponedjeljka do subote, u vremenu od 9 do 21 sat).

Sustav Eventim: Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 060 555 000 radnim danom od 9 do 15 sati.

Sustav Croatia Tickets: Povrat sredstava za ulaznice kupljene unutar sustava Croatia Tickets moguće je ostvariti kontaktiranjem na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za sve dodatne informacije Tvrđava kulture Šibenik stoji na raspolaganju putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broju 091 619 65 34 (od ponedjeljka do subote u vremenu od 9 do 21 sati).