Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

dh

Prvaci i velikani indie-rock glazbe stare škole, kultni sastav koji se krije iza imena Deerhunter, stiže ovoga ljeta u Ljubljansku Kino Šišku. Na krilima novog albuma „Why Hasn't Everything Already Dissapeared?“ Bradford Cox i društvo pokazuju kako i dalje imaju kreativnog naboja za stvarati nešto novo i drugačije, a tko god je imao prilike bend gledati uživo, zna da se radi o prvoklasnoj svirci koju ne bi trebalo propustiti.

Svi koji vole DIIV, koji vole Animal Collective ili pak Timber Timbre prepoznat će zvuk uvrnute pustopljine rodne im Georgie, gdje se zvukovi preklapaju u žanrovima čvrstog rocka i punka, pa čak i noisea. Deerhunter je najpoznatiji po albumu „Halycon Digest“, uratku koji podjednako hvale publika i kritika, a vrlo strogi Pitchfork uvrstio ga je na listu 50 najboljih albuma 2010. godine.

Prije Deerhuntera na pozornici će svirati interesantni Domen Don Holc, domaća slovenska snaga koju poznajete iz sastava Koala Voice.

Ulaznice po cijeni od 18 eura možete nabaviti u sustavu Eventim, dok će na dan koncert za kartu biti potrebno izdvojiti 22 eura.