Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

×

Greška

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'IF((select count(distinct id) from `#__flexbannersin` where `#__flexbanner' at line 5

GORAN BARE MAJKE EVENT

Ove godine Općinom Plitivička jezera otvara po prvi puta svoja festivalska vrata. Točno pola stoljeća je prošlo od najznačajnijeg rock festivala u povijesti, Woodstocka, te povodom toga organizira se prvi u nizu rock festivala podno planinskog lanca Ličke Plješivice.

Ovogodišnja manifestacija će se održati u petak 16.8. u Korenici, kada ćemo imati priliku poslušati legendarni hrvatski rock-blues bend Goran Bare & Majke. Radi se o glazbenom projektu koji već više od 30 godina suvereno vlada regionalnom rock scenom te ovim putem pozivamo sve da prisustvuju ovom rock spektaklu u srcu Like.

Ulaz na koncert je besplatan, a uz Gorana Bareta i Majke imati ćemo priliku poslušati i dva lokalna benda: Zvukodlak i DC5.

Ovogodišnji jednodnevni festival u Korenici kamen je temeljac za buduće višednevne koji će se održavati u narednim godinama, stoga organizatori pozivaju da im se pridružite na premijernoj Lika Rocks manifestaciji.