Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Senidah

Velika glazbena imena stižu ove godine u Zagreb na Bundek na Rujanfest od 13. rujna. Glazba je za sve generacije i svatko će moći pronaći svoj omiljeni koncert. Uz već najavljene najaveće regionalne zvijezde na Rujanfest stiže trenutno najveća rap i r&b zvijezda – Senidah! Uz Senidah nastupa i Coby na Extra Stage-u 19. rujna.

Senidah je svoj prvi album objavila ovog proljeća, a struka je hvali kao kvalitetan spoj R&B-a i rapa, suvremenog zvuka i upečatljivog stila. Njeni tekstovi su iskreni i bolni, a njeni posljednji spotovi prelaze 40 milijuna pogleda na Youtube-u.

Na Rujanfestu posjetitelje očekuje ukupno četiri pozornice s preko 20 koncerata najvećih hrvatskih i regionalnih glazbenih zvijezda. Od 13. do 22. rujna na glavnoj pozornici će se moći poslušati mega koncerti Bajage i Instruktora i Plavog Orkestra.

Uživanje na koncertima na glavnoj pozornici je moguće iz prvog reda. Fan pit i VIP ulaznice je moguće kupiti već danas u sustavu Eventima (https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/rujanfest--1645/profile.html).

Open-air pozornica donosi još više raznolikih izvođača koji će zabavljati sve posjetitelja u novoj velikoj gourmet zoni. Nastupaju i Edo Maajka, Dino Jelusić, Detour, Marko Kutlić, Neki Novi Klinci – Balašević tribute band, Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobode – Azra tribute band, Pravila Igre i Cro trash party – I Bee (Ivana Banfić).