Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

bnv

Večerašnja riječka promocija hvaljenog albuma “Hate is a Wonderful Thing” zagrebačkog blues virtuoza, Bebè Na Volè i službeno je rasprodana.

Podsjetimo, jedna od najznačajnijih blues vokala i gitarista ovih prostora Aadam Semijalac umjetničkim imenom lanjskim albumom“Hate is a Wonderful Thing” opravdao je sve hvale koje stoje od početka njegovog rada. Njegov se zvuk može smatrati mješavinom indie i blues utjecaja, utjelovljenom u talentiranom one-man-bandu, nadahnutoj izvedbi koji podjednako oduševljava publiku i kritiku.

Poseban gošča koncerta je vizualna umjetnica Iva Masters.

“Suradnja s Adamom razvijala se spontano unazad par godina te je kao takva poprimala razne oblike. Iako se inače ne bavim VJingom, jako me zainteresirao narativni potencijal tog medija i način na koji utječe na konačni doživljaj publike. A kako mi albumi Bebe Na Vole često služe kao zvučna kulisa tijekom kreativnog rada, činilo mi se prikladno razviti neku svoju interpretaciju njegovog djela te zauzvrat stvoriti vizualnu kulisu - svojevrstan Imaginarij Bebe Na Volea” ističe Iva.

petak, 20.9. @botel Marina
satnica:

20h vrata
21h Bebè Na Volè