Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

kojoti

Nakon što gotovo 15 godina nisu svirali, Kojoti su se na scenu vratili u velikom stilu. Ove godine su objavili i hvaljeni album “Sve je pod kontrolom”. Brojni domaći kritičari ocijenili su album kao najbolji rock album godine, a kako zvuči uživo publika će imati priliku provjeriti u zabočkom Regeneratoru u subotu, 19. listopada. Prije njih će nastupiti Rašpa, prošlogodišnji pobjednik O’rock festa, dok će se u natjecateljskom dijelu boriti bendovi Detmeć, Magnar, Phaneron i Vrulja.

Kojoti su nakon pauze nastavili tamo gdje su nekada stali pa su poslije velike povratničke turneje izbacili singlove 'Mi ne pripadamo tu", 'Ljubav u kvaru', "Nova riječ' i "Evolucija ide u pogrešnom smjeru". Članovi benda su Bobo Grujičić – bubanj, Vanja Marin – bas, Davor Viduka – gitara i Alen Marin – vokal.

Rašpa je bend koji je pobijedio prošle godine na O’rock festu, a za sebe kažu da su se “okupili kako bi jednom tjedno popili koju pivu, prokomentirali dnevno-političku situaciju i eventualno odsvirali nešto”.

Ovogodišnji natjecatelji O’rock festa su:
1. Detmeć
2. Magnar
3. Phaneron
4. VRULJA

Ulaz je besplatan.