Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

crodance

Ovaj će se petak (25. 10.) u Boogaloou održati veliki Cro Dance tulum koji će predvoditi I Bee i Ella, a posebni će gosti biti momci iz Neki to vole vruće. Za dobru atmosferu nakon njihovih nastupa zaduženi su DJ Neno Belan i DJ Mrx.

Dragi mladi i stari!! Dođite na devedesete! Mi vas vodimo na lepršavu i ludu zabavu, a tko je bio na prošlom tulumu u svibnju sigurno zna o čemu pričam. Uvijek je opušteno i veselo, to je ono što nam svima treba u ovo doba. Vidimo se u petak u Boogaloou, izjavila je uvijek vesela Ella.

Marinela Jantoš - Ella, „The Voice“ hrvatskog dancea, nedvojbeno je jedna je od ikona 90-ih i već se pomalo udomaćila u Boogaloou. U svibnju je nastupila s I Bee i Mineom, a prije toga je otvorila večer za još jednu legendu, Dr. Albana! Teško je zamisliti dobar party bez njenog najvećeg hita „Iza Ponoći”, a tu su još“Ponekad ludujem”, “Nađi mi ritam ludi”, „Deset puta“. Ovom prilikom kao posebni gosti uz nju će nastupiti kultni bend 90-ih Mandy, poznat ponajviše po hitu „Nisi me bio vrijedan ti“.

I Bee ne treba posebno predstavljati. Tko nije zaplesao uz hitove kao što su “Šumica”, “Šumica 2”, „Da mu nisam dala“ “Imam te“, “Cigareta” “Nag“, kao da nije ni živio. Kraljica Cro dancea vrlo je rano ušla u svijet show businessa, a mnogi danas ne znaju da je npr. 1990. na HTV-u vodila emisiju „Top Cup“ s ni manje ni više nego Severinom. U svom najkreativnijem periodu uvelike je surađivala s Dinom Dvornikom, a suradnju s jednim drugim Dinom, Merlinom, donijela joj je Porina za hit godine za pjesmu „Godinama“. Izdala je devet studijskih albuma, od kojih se jedan zove „Žena devedesetih“. Ne, ona je kraljica devedesetih, a u Boogaloou će još jednom pokazati zašto!

I pitaj mamu i pitaj tatu, kolike su režije. Ako i ne znaju to, znaju sigurno hitove doajena iz benda Neki to vole vruće. „California“, Teška vremena, „Medu moj i šećeru“, „Bojler, treba li dalje? Miroslav Stanić Jimmy i Silvestar Dragoje Šomi osnovali su Neki to vole vruće davne 1985. i vjerojatno kao rijetko koji jako dobro spajali đireve 80-ih i 90-ih. Da, bit će jako vruće u Boogaloou, to je jedino sigurno.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna mogu se kupiti još samo u četvrtak u Boogaloou, Dirty Old Shopu, Rockmarku ili preko sustava Entrio, na dan će koštati 80 kuna.

Satnica

21:00 Vrata
22:30 Ella
23:15 I Bee
00:00 Neki to vole vruće
01:00 DJ Neno Belan & Dj Mrx