Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

gng

Kada Graffiti na Gradele objavljuju datum održavanja, sa sigurnošću možete znati da će dani od sada biti samo sve dulji, a ljeto sve bliže.

Iako se 9. izdanje najvoljenijeg ljetnog art festivala čini miljama daleko, dopustite da vam stavimo stvari u perspektivu - do novog izdanja festivala zbog kojeg Bol na Braču ljeti postaje otok najljepših zidova, ulica i ljudi ostalo je samo 27 ponedjeljaka!

Međunarodni festival koji je kroz godine stekao reputaciju i u inozemstvu, dovodeći neka od najvećih street art i graffiti imena na hrvatsku obalu, održat će se od 29. srpnja do 1. kolovoza na prostoru Bijele kuće, ali i na ulicama Bola na Braču.

Osim domaćih, regionalnih i međunarodnih street art imena, Graffiti na Gradele nastavljaju dovoditi i najpopularnija hip-hop imena, ali i održavati zdrav duh i zdravom tijelu sportskim i cjelodnevnim aktivnostima. Prošle godine premijeru je imao i međunarodni bike polo turnir koji će ove godine ponovno na Brač dovesti ovaj zanimljiv i dinamičan sport, ovoga puta s još brojnijim gostima iz svijeta. Uz preko 30 bike polo timova, posjetitelji će moći sudjelovati i u drugim raznim aktivnostima, poput ulične košarke, natjecanja u b-boying i hip-hop plesu, najluđim skokovima u more, graffiti radionicama, pub kvizu, DJ radionicama ili će jednostavno moći uživati u debeloj hladovini i hladnom piću u festivalskom loungeu uz plažu.