Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon objave iznimno uspješnog i hvaljenog albuma "Dnevni rituali", grupa Aerodom na čelu s Juricom Pađenom održat će koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo u subotu, 22.2. s početkom u 22 sata, čime će obilježiti 40 godina postojanja. Idealna je to prilika za sve ljubitelje bogatog opusa grupe Aerodom da uživo poslušaju svevremenske hitove poput "Obična ljubavna pjesma", "Što si u kavu stavila", "Fratello", "Otkazani let", ali i uspješnice s novog albuma kao što su "Sunce mi se smije", "Neka bude" i "Ja te jednostavno volim".

Sjajna skupina glazbenika koju čine Tomislav Šojat, Ivan Havidić, Damir Medić, Fedor Boić, Jelena Vlačić, Ana Šuto, Mario i Zvonimir Domazet, Borna Čop i Hrvoje Prskalo nastavlja tradiciju isporučivanja kvalitetne sviračke i zvučne slike koja Pađenovu glazbu krasi još od najranijih dana, a sve pod utjecajem rock velikana 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Iako su status rock velikana potvrdili još 80-ih godina prošlog stoljeća, Jurica Pađen i grupa Aerodrom nisu prestali stvarati hitove koji su se bez obzira na promjene glazbenih trendova uvijek nalazili u samom vrhu regionalnih top ljestvica.

Ulaznice možete kupiti u sustavu ticketshop.hr po cijeni od 80kn za pojedinačnu ulaznicu, odnosno po 74kn za paket od 3 ulaznice.