Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze korona virusom (COVID-19), ), odgođeni su prvi mjeseci europskog dijela turneje, u sklopu koje je Celine Dion, 5. lipnja trebala održati koncert u zagrebačkoj Areni. O novom terminu održavanja koncerta javnost će biti obaviještena uskoro.

“Mislim i molim za sve one koji su u ova teška vremena ostali bez voljenih i koji su mnogo patili tijekom ove strašne epidemije. Znam da se svi bore i pokušavaju prilagoditi ovim izazovnim okolnostima ne znajući kada će se stvari vratiti na staro. Ali i ovo će jednog dana proći, nadam se prije nego kasnije. U međuvremenu, moram reći koliko se divim svim zdravstvenim djelatnicima i hrabrim ljudima koji daju sve od sebe i u ovim teškim vremenima brinu za nas. Veselim se danima kada ćemo ponovno moći pjevati i plesati zajedno. Za sada, zdravlje i sigurnost su prioritet svima… ali jedva čekam vratiti se na pozornicu i biti ponovno s vama.” Izjavila je Celine.

Zagrebački koncert, u organizaciji Star produkcije, dio je velike svjetske turneje koja je započela 18. rujna 2019. u Quebecu, a ovom prilikom odgođeno je 28 rasprodanih koncerata u 19 gradova. Europski dio svjetske turneje “Courage” trebao je započeti 21. svibnja 2020. godine u Pragu, a za produkciju zagrebačkog koncerta, uz Star produkciju, zadužen je i Concerts West / AEG Presents.

“Uvažavajući trenutnu epidemiološku situaciju u svijetu te upute nadležnih tijela, kao organizator koncerta Celine Dion u Zagrebu, smatramo da i sami snosimo društvenu odgovornost za sprječavanje zaraze. Zbog toga smo, u dogovoru s menadžmentom, odlučili odgoditi održavanje koncerta za budući datum kada okolnosti za to budu povoljnije. Briga za zdravlje i sigurnost naše publike predstavlja apsolutni priotitet u ovom teškom razdoblju. Isto tako, smatramo kako su izlazak iz ove izvanredne situacije te normalizacija životnih prilika, kao sadašnji temeljni ciljevi, ujedno i nužni preduvjeti za istinsko uživanje u događajima kao što je koncert Celine Dion. Podsjećamo kako je Celine Dion svjetska zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Upravo koncert u zagrebačkoj Areni predstavlja jedinstvenu priliku za doživjeti nastup takve glazbene dive stoga ovom prilikom molimo za strpljenje. Pregovori s menadžmentom i zagrebačkom Arenom su u tijeku te ćemo uskoro objaviti novi datum koncerta.” poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum. Za sve dodatne informacije koje će se uskoro objaviti, pratite stranicu na kojoj ste kupili ulaznice.