Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zbog trenutne epidemološke situacije u svijetu, preporukama i odlukama nadležnih službi o odgodi održavanja javnih događanja u svrhu prevencije širenja zaraze koronavirusom (COVID-19), otkazani su ljetni koncerti Toma Jonesa među kojima i nastup koji se 11. srpnja 2020. trebao održati na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

"Žao mi je što vas moram obavijestiti kako se moji ovogodišnji ljetni koncerti moraju odgoditi za sljedeću godinu. Kao što i sami sigurno znate, nastupi se neće moći nastaviti kao do sada i to vrijedi za sve koji rade u glazbenoj i zabavnoj industriji. Moj tim pozorno prati odluke vlade u vezi organiziranih okupljanja. U skladu s tim moramo odgoditi koncerte kako bi moji obožavatelji, tim i svi koji rade na realizaciji projekta bili sigurni. Također je važno olakšati pritisak na sve one koji se bore s virusom na prvoj liniji. Znate koliko volim nastupati, ali sigurnost svih mora biti na prvom mjestu. U dogovoru s lokalnim promotorima radimo na tome da se osiguraju novi datumi za koncerte koji su odgođeni. U međuvremenu, molim vas ostanite doma i budite sigurni. Veselim se ponovnom susretu." - izjavio je Tom Jones.

Izlazak iz ove izvanredne situacije te normalizacija životnih prilika sadašnji su temeljni ciljevi, te vjerujemo kako će se koncert na Ljetnoj pozornici dogoditi čim okolnosti za to budu povoljnije. Zahvaljujemo svima na razumijevanju, pazite na sebe i budite odgovorni. Povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su kupljene ulaznice. Ako ste ulaznice kupili putem Eventim web stranice, povrat će biti izvršen na terećenu karticu.

IzvještajiKids form the sky u Močvari


Dark alternativa u Boogaloou


Prepuna pulska Arena ispratila odlazak velikana


Artistični Urban sa svojom četvorkom popunio pulski Kaštel


Zatvoren je INmusic #15


INmusic festival - dan 3.


Drugi dan INmusic festivala


Otvoren je jubilarni 15. INmusic festival


Vlajternativni dokumentarac prikazan u Zadru


Rival Sons - rock je živ i diše punim plućima


Kasabian kao šlag na tortu jubilarnog INmusica


Nick Cave And The Bad Seeds na INmusicu


Njihovo veličanstvo The Killers


Deftones na INmusicu


Malady Lane prekratko, ali odlično


Gogol Bordello razvalili Main Stage


Royal Blood nastupili na main stageu


fenomenalni rastur World Stagea u ranovečernjim satima


White Lies na INmusicu


LHD - dokaz da glazba govori više od riječi