Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon što je nedavno ponovno otvorio vrata, Dancing Bear shop, omiljeni dućan u Gundulićevoj 7 u Zagrebu, pripremio je novu akciju za sve koji su se zaželjeli proširiti svoju kolekciju vinila i uživati u probiranju zanimljivih glazbenih naslova.

Ovoga puta, riječ je o šarolikim PIAS (Play It Again Sam) izdanjima na jednostrukom i dvostrukom LP-u, po cijenama već od 100 kn. Samo neka imena izvođača i bendova koji su dio ove sjajne, nove akcije su Can, Zola Jesus, Cabaret Voltaire, Yann Tiersen, Marissa Nadler, Beach House, Throbbing Gristle, Father John Misty i brojni drugi.

Osim u Dancing Bear dućanu u Gundulićevoj 7, akcija također vrijedi i putem Dancing Bear online trgovine - www.dancingbear.hr, a traje sve do isteka zaliha!

Paralelno s najnovijom akcijskom ponudom, koja se odnosi kako na Dancing Bear dućan, tako i online trgovinu, vrijedi istaknuti kako i dalje traje prethodna Dancing Bearova online akcija koja na jednom mjestu okuplja preko 600 naslova na vinilu i CD-u po akcijskim cijenama.

Radno vrijeme Dancing Bear dućana u Zagrebu je od ponedjeljka do petka (od 10 do 20 sati) te subotom (od 9 do 19 sati).