Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih superzvijezda u povijesti pop glazbe, Celine Dion, 22. svibnja 2021. godine dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert, dio je velike svjetske turneje “Courage”, koja je započela 18. rujna u Quebecu, a čiji je europski dio odgođen zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze korona virusom (COVID-19).

Nadala sam se da ćemo se ove godine vratiti na pozornicu, ali u ovom trenutku zdravlje i sigurnost su prioritet svima, izjavila je Celine. Cijeli svijet prolazio je kroz jako težak period tijekom pandemije i moje su misli sa svima koji su osjetili patnju. Sigurna sam da ćemo zajedno i ovo prebroditi i nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Nedostaju mi koncerti ... Jedva čekam ponovno pjevati sa svima vama. Ostanite zdravi i pozitivni ... vidimo se u svibnju 2021. u Zagrebu!

Europski dio turneje “Courage” započet će 19. ožujka u Parizu i uključivat će ukupno 32 grada. Za produkciju zagrebačkog koncerta, uz Star produkciju, zadužen je i Concerts West / AEG Presents.

Briga za zdravlje i sigurnost naše publike predstavlja apsolutni priotitet u ovom razdoblju I to je razlog da smo se u pregovorima s menadžmentom trudili da novi datum bude što kasnije. Smatram da je, za istinsko uživanje u događajima kao što je koncert Celine Dion, normalizacija životnih prilika nužan preduvjet. Upravo koncert u zagrebačkoj Areni predstavlja jedinstvenu priliku za doživjeti nastup ove velike glazbene dive prije njenog povratka nastupima u Las Vegasu. Pozivamo sve obožavatelje koji su kupili ulaznice za ovaj ekskluzivni glazbeni događaj da iste sačuvaju jer će one vrijediti za novi datum. Celine Dion svjetska je zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Stoga, ne sumnjam kako će koncert 22. svibnja 2021. u zagrebačkoj Areni zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe, poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Zbog velikog interesa za ovaj koncert, organizator je danas u prodaju pustio zadnjih 200 ulaznica koje možete osigurati u sustavu Eventim.
Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum. Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od ponedjeljka, 15. lipnja 2020. do petka, 19. lipnja 2020. Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili. Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Zahtjevi nakon navedenog termina neće biti uvaženi.