Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dvadeset i osam mladih plesača u koreografiji Remusa Dimachea i glazbenu pratnju Orkestra HNK Split pod ravnanjem Jure Bučevića izvest će ovaj zanimljivi projekt s ciljem da djeca upoznaju kazalište, orkestar i razne instrumente. ULAZ SLOBODAN.

Simfonijsku bajku Petar i vuk, ruski skladatelj Sergej Prokofjev namijenio je djeci i svima onima koji se tako osjećaju. Kroz zanimljivu i duhovitu priču kako je dječak Petar uz pomoć lovaca i prijatelja iz životinjskog svijeta svladao strašnog vuka vodi nas pripovjedač, a pojedine životinje i osobe predstavljene su raznim glazbenim instrumentima (djed - fagot; mačka - klarinet; patka - oboa; lovci - trube; vuk – rogovi itd.).

Dvadeset i osam mladih plesača u koreografiji svog voditelja Remusa Dimachea i uz glazbenu pratnju Orkestra HNK Split pod ravnanjem Jure Bučevića 19. 6. u 20.00 sati i 20. 6. 2020. u 11.00 i 12.30 sati izvest će ovaj zanimljivi projekt s ciljem da djeca upoznaju kazalište, orkestar i razne instrumente.

Slijedeće predstave planirane su u listopadu i studenom te će biti namijenjene djeci i mladima u suradnji sa školama iz Splita i okolice.