Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Samobor Jazz Festival tradicionalno se organizira već punih 15 godina, a njegovo 16. izdanje održat će se na više lokacija u Samoboru od 20. do 28. lipnja. Ovaj poznati jazz festival, jedinstven po svojoj strukturi i trajanju, jedan je od najvažnijih kulturnih događaja u Samoboru. Svojim raznovrsnim glazbenim programom i ove će godine obogatiti kulturno-turističku ponudu ovog pitoresknog grada, a očekuje nas još jedna prava festivalska poslastica!

Gosti ovogodišnjeg festivala su Yogi Lonich Trio, J.R. August, Bruno Mičetić Quintet, Lela i Joe Kaplowitz te Big Band HLK. Već tradicionalno, Gradska glazba Samobor s gostima iznenađenja zatvorit će festival.

samobor jazz festival

Organizator festivala je Gradska glazba Samobor, najstarija glazba u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, koja uz veliki entuzijazam i ljubav prema jazz glazbi svake godine Samobor pretvara u grad vrhunskog jazza, a svim posjetiteljima festivala pruža nezaboravan glazbeni doživljaj!

Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Iako epidemiološke mjere polako popuštaju, organizatori ističu da će festival ispuniti sve preporuke nadležnih institucija te mole za pridržavanje mjera zdravstvene zaštite o fizičkom razmaku.