Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U petak 2. 10. 2020. na terasi popularnog zagrebačkog Boogaloo Cluba održati će se koncert posvećen životnom djelu Milana Mladenovića i njegove grupe Ekatarina Velika povodom njegovog rođendana koji je 21.09. i koji bi ove godine napunio šezdest i dvije godine, a nedavno, 18. 9. je bila i osamnesta godišnjica smrti Margite.

Opus rada grupe EKV će izvesti jedan od najboljih hrvatskih gitarista Zoran Stojanović - Kizo, poznat po svojim bandovima Haousepainters i Veliki bjeli slon i po tome što je svirao sa Zabranjenim Pušenjem, Darkom Rundekom, a trenutno svira u Kawasaki 3P-u,... Kizo također ima i svoj solo album “Brutalizer” na kojem se nalazi 11 odličnih instrumentalnih gitarističkih kompozicija crossover stilova od metal, space, gothic rocka, plesnog blues-rocka, elektronskog i industrial rocka. 2018. je snimio i svoju prvu pjesmu pod imenom Kizo, odličan blues “Zašto skitaš”.

No, za ovu priču je najbitnije to što Kizo već dugi niz godimna ima EKV tribute band i svirao je sa Margitom Stefanović - Magi, klavijatiristicom EKV-a, neke od njenih posljednjih koncerta, te će tu verziju koncerta odsvirati i sada uz pratnju klavijaturistice Emme i perkusionista. Inspiracija za takav koncert je proistekla iz serije koncerata koje su održali Milan Mladenović i Magi pred sam kraj grupe EKV 1994. godine .

Prije i nakon koncerta će se na velikom platnu vrtit video projekcija koncerata i video spotova grupe EKV, a nakon koncerta će se nastaviti 80's Party by Tomi Phantasma.

Početak koncerta je najavljen u 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 35 kn u pretprodaji i 50 kn na dan koncerta te će se moći kupiti samo preko Entrio sustava (www.entrio.hr). Ulaznice se mogu kupiti on line preko www.entrio.hr/event/ekv-tribute-by-kizo-emma-8323 i na svim prodajnim mjestima Entria, popis ovdje www.entrio.hr/outlets#close (broj ulaznica limitiran)!