Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Let 3, TBF i Daleka Obala ovog vikenda uživo nastupaju u Šibeniku na valjda zadnjem velikom koncertu do proljeća ili barem Nove godine 2021. Ono što se planira od ovog proljeća događa se početkom rujna – novi gradski koncertni prostor u petak otvara svoja vrata.

Tako će u dva dana programa na prostoru bivše vojarne Bribirskih Knezova, na otvorenoj ali u potpunosti natkrivenoj lokaciji, nastupiti osam izvođača što je ove godine prava rijetkost za doživjeti. Radi se o dva projekta šibenske PARK organizacije – Kulturaljka i Regius mini break, tradicionalnim šibenskim glazbenim pričama koje se zbog korone ovog puta događaju u istom vikendu na istom mjestu.

Ovo je naš doprinos ovogodišnjoj jako dobroj šibenskoj glazbenoj sezoni. Šibenik je valjda jedini grad u Hrvatskoj koji je ovo ljeto imao dva mjeseca super programa u kampu Martinska i dva jaka techno partija, plus uvijek aktivan klub Azimut. Drago nam je da novu koncertnu lokaciju otvaraju ovi odlični bendovi i kako imamo čuti svi dolaze za vikend u Šibenik. Zahvalili bi se Gradu Šibeniku koji nam dao suglasnost za korištenje prostora i dao dozvolu za rad do 6 ujutro. pričaju organizatori iz PARK-a.

Hala

Dakle, program za vikend u novootvorenoj Hali Šibenik odvija se cijelu noć, što je super vijest za ljubitelje dobre glazbe, koju nakon ponoći u zatvorenim prostorima nećemo moći slušati još neko vrijeme, crne prognoze govore do kraja godine.

Iz PARK-a poručuju da se dvodnevno koncertno događanje organizira po svim epidemiološkim preporukama za javna okupljanja na otvorenom, te podsjećaju da koncertni prostor u potpunosti natkriven te funkcionalan i po lošim vremenskim uvjetima.

Raspored nastupa po danima

U petak 25. rujna tako su na rasporedu Let 3, TBF i pioniri hip hopa u Šibeniku – dvojac OneIIMany. Subota 26. rujna je rezervirana za nastup Daleke Obale koja nakon 19 godina svira pod originalnim imenom i izvodi sve svoje dobre stare hitove. Prije i nakon njih nastupit će legendarni šibenski rocker Miro Odak s novim bendom Lili Gee i najdugovječniji šibenski rock cover sastav Fenixi.

Ulaznice

Limitirane i povoljne ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kuna za oba dana prodavaju se online u sustavima Entrio i Croatia Tickets a fizički u šibenskim lokalima Baldekin, Bono i Azimut. Dnevne ulaznice će biti dostupe na ulazu po cijeni od 80 kuna.



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima