Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

CMC 200 Slavonija fest se vraća u Slavonski Brod nakon godinu dana stanka uzrokovane pandemijom korona virusa. 3. i 4. rujna Slavonski Brod će ugostiti brojne glazbene zvijezda, a ovoga puta festival se zbog prebacuje iz Tvrđave Brod (zbog preuređenja) na popularni Poloj gdje se nalazi najljepša riječna plaža u Hrvatskoj.

Mjesto je to gdje se često održavaju glazbene i ostale kulturne manifestacije, ali najveću produkciju sa sobom donosi upravo CMC 200 Slavonija Fest. Organizator se pobrinuo da publici pruži glazbeni užitak kakav se rijetko može čuti. Program festivala službeno je objavljen na festivalskoj press konferenciji održanoj jučer u vrtu Croatia Recordsa u Zagrebu, a na kojoj su o festivalu govorili direktor CMC televizije Mario Kovač i direktorica Turističke zajednice grada Slavonskog Broda Biljana Lončarić.

U petak 3. rujna organizira se CMC party na Poloju, a 5. CMC 200 Slavonija fest će se održati u subotu, 4. rujna također na Poloju. Headlineri su Atomsko sklonište, Opća Opasnost i Urban&4, dok će prije njih festivalske nastupe imati Fluentes, Zebas, Komuna, Nela, One Possible Option i Bang Bang. Važno je za istaknuti kako ovo nije finalni popis izvođača koji će nastupiti na festivalu, a ostala imena bit će otkrivena u tjednima ispred nas.

Osim CMC Partyja i 5. CMC 200 Slavonija festa održat će se i niz popratnih sadržaja poput promocije diskografskih izdanja i festivalske press konferencije i to na raznim lokacijama u gradu, a o čemu će posjetitelji biti upoznati na vrijeme. Organizatori će se pobrinuti da festival bude održan u skladu s epidemiološkom slikom u Hrvatskoj.