Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zbog lošeg vremena je Ful Kul Buvljak koji se trebao održati u subotu 17.07.2021. prebačen za tjedan dana kasnije u subotu 24.07.2021. Ful Kul Buvljak će se održati ovoga puta samo na platou poznatog zagrebačkog Boogaloo Cluba. Ful Kul Buvljak je jedanod največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire koji okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na tersasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju i piću i glazbi koju vrti DJ Tomi Phantasma. Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati traje će do 17:00 sati, a ulaz je besplatan i slobodan za sve posjetitelje, cjepljene i necjepljene, znači držimo se „starih“ mjera.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani u ljetnom periodu, te u velikoj i maloj dvorani u zimskom periodu u zagrebačkom Boogaloo Clubu, no ovoga puta će se održati samo na platou jer je Stožer civilne zaštite zabranio sajmove u zatvorenim prostorima, a gramofonske ploče i ostala glazbena i filmska memorabilija će ovoga puta biti smještena na velikoj nadkrivenoj ljetnoj pozornici na platou. Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phanatasma na terasi kluba gdje možete uživati i družiti se uz 80's, new wave, dark,... hitove, suncu,...

Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,… a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ful kul buvljak je koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže u subotu 14.11.2020. na Ful Kul Buvljaku.

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na velikom platou Boogaloo Cluba će se na ljetnjoj pozornici biti mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu i u Facebook eventu.