Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Koncerti ovogodišnjih glazbenih projekata Kulturaljka 2021 i Regius Mini Break #2 održat će se 17. i 18. rujna 2021. na lokaciji Hala Šibenik.

Dvodnevni glazbeni program imena Vikend Muzika tako, u petak 17.9. u sklopu projekta Kulturaljka 2021 donosi nastup benda Urban & 4, a u subotu 18.9. u sklopu projekta Regius Mini Break #2 nastupaju Goran Bare & Majke.

Radi se o tradicionalnim šibenskim glazbenim projektima kojima je ovo jedanaesta godina održavanja u nizu. Zbog restrikcija usred pandemije bolesti COVID-19 i ove godine oba su projekta prebačena iz svojih originalnih datuma u novi rujanski termin.

- Ovo je druga godina za redom da u nemogućim uvjetima ipak uspijevamo održati naša dva najveća godišnja projekta živima. Kulturaljka je trebala biti na proljeće, a Regius je trebao otvoriti treću sezonu Martinske, ali zbog već dobro poznatih razloga, prebacili smo termine za rujan i spojili u jedan vikend. Taj koncept se pokazao sjajnim prošle godine, kad smo isto tako krajem rujna u Hali Šibenik napravili završetak glazbene sezone za pamćenje. Nastupi Urbana i Bare i ove godine na najbolji mogući način zatvorit će ljetnu koncertu sezonu u Šibeniku - najavljuje Igor Bergam ispred PARK organizacije.

Povoljne i ograničene ulaznice u pretprodaji za oba dana koncerta po cijeni od 150 kuna u prodaji su na Entrio online sustavu i Entrio prodajnim mjestima kao i u šibenskim caffe barovima Baldekin, Bono i Azimut. Na ulazu će se prodavati samo jednodnevne ulaznice po cijeni od 100 kuna. Valjane COVID potvrde osiguravaju ulaz na koncert, a brzo antigensko testiranje bit će organizirano na samoj lokaciji, poručuju organizatori.