Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ovogodišnje Fuliranje u suradnji s agencijom MPG i hotelom Esplanade svoj je novi, slavljenički dom pronašlo na terasi Oleander, zagrebačkog hotela Esplanade. Bogatu gastro ponudu upotpunilo je odličnim glazbenim programom, u kojem će posjetitelji moći uživati od 02.12 do 01.01.2021.

Fuliranje otvaraju Pepi Jogarde iz Adriatic Coastinga i Joe Pandur organic3, a pridružuje im se jedan od najboljih domaćih muških vokala - Nikola Marjanović.

Petak otvara DJ Robert Mareković sa svojom omiljenom swing, rock and roll i twist listom, a u subotu DJ pult preuzima Stanko Bondža. Prvi tjedan Fuliranja zatvara William Collins sa deep house, disco i soul ritmovima.

Tijekom festivala posjetitelje će zabavljati poznati DJ-evi među kojima su Nenad Martinović sa svojim funk, soul & disco setovima i Ozren Kanceljak Kanca s klasično dobrim kombinacijama jazza, funka & fusiona.

Svakog utorka, četvrtka i subote posjetitelji će moći zaplesati uz live svirke poznatih glazbenika koji su se za ovu prigodu udružili s ostalima i tako stvorili novi glazbeni doživljaj. Tako će Kristijan Beluhan & Ajngemahtec kvartet dovesti duh zlatnog doba domaće popularne glazbe, a Yogi Lonich, pokazat će zagrebačkoj publici zašto je baš on svjetski priznati američki gitarist i producent Los Angelesa koji je surađivao s nizom poznatih glazbenika,

Replikanti by Janko Novoselić, trio su koji kreira i replicira techno, house & dub, a tu su i Palčić Brothers čije se poznavanje glazbene materije može čuti u njihovim blues, rock & country izvedbama, Michael Kvorka trio uz uspješnice iz pop & funk provenijencije, Prirodno stanište by Toni Starešinić uz instrumentalni hip hop, fusion jazz & break beat, Schoenkopf Brass Quintet koji čine članovi klasičnih orkestara i Reper iz sobe, pravo osvježenje na hrvatskoj hip hop sceni.