Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U subotu 11.12. će se u zagrebačkom Boogaloo Clubu održat veliki koncert u čast i sjećanje na jednu od največih svjetskih pop grupa, švedske Abba-e u izvođenju najboljeg ABBA real tribute banda na ovim prostorima koji se nakon dvije godine vračaju u Zagreb. Sve to uz posebnu adventsku, Božićnu atmosferu kojoj će pridonjet 70’s i 80’s disco DJ set koji će odraditi DJ Mrx i DJ Tomi Phantasma.

U posljednje vrijeme se ponovno puno priča i piše o švedskom fenomenu ABBA i zbog objavljivanjea njihovog novog albuma “Voyager” koji je objavljen 40. godina nakon raslaska grupe kao i zbog najave nastupa uživo za iduću godinu pa je i to jedan od povoda za povaj koncert.

Kvartet ABBA je osnovan 1972. predvođeni atraktivnim pjevačicama Anni-Frid i Agnetom. Do velike popularnosti dolaze nakon nastupa na Euroviziji sa pjesmom “Waterloo” koja je bila inspirirana rastućom glam rock scenom u Velikoj Britaniji i odvodi ABBA-u u pop rock vode kao i do 1. mjesta na britanskim top listama. Redali su se hitovi “SOS”, “Mama Mia”, “Fernando”, "Money, Money, Money", "Knowing Me, Knowing You", "Dancing Queen", "The Name Of The Game", "Take A Chance On Me" i "Thank You For The Music", "Voulez-Vous", "Summer Night City", "Chiquitita", "Does Your Mother Know" i "I Have A Dream", "Gimme Gimme Gimme (A Man After Midnight)", "Super Trouper", “Happy New Year” koje su sve postale svjetski evergrini i uživaju i dandanas veliku popularnost te su a reperoaru ABBA real tribute banda pa ćemo ih sve tako moći čuti i na ovom koncertu.

Za veliku konstantu popularnosti je zaslužan i film “Mama Mia” snimljen po istoimenom mjuziklu, a nazvan po isto istoimenoj pjesmi grupe ABBA. Film je objavljen 2008. godine i u njemu glume dvostruka oskarovka Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth...

ABBA Real Tribute Band dolaze osnovani su 2007. godine, a čine ga iskusni, školovani glazbenici, koji su se okupili sa zajedničkim ciljem da današnjoj publici približe hitove ove popularne grupe. Originalnim nastupom, autentičnim muzičkim izvođenjem, kostimima i koreografijom, ABBA real tribute bend potpuno dočarava atmosferu i duh koji su vladali na koncertima ove grupe tako da vam garantiramo odličnu zabavu i osječaj da ste se vremeplovom vratili u zlatne sedamdesete i osamdesete!

Vrata će se otvoriti u 19:00 sati kada će početi zagrijavanje uz 70’s i 80’s disco DJ set gdje će vam DJ Mrx i Dj Tomi Phantasma puštati 70’s i 80’s disco hitove grupa poput Boney M, Chic, Bee Gees, Kool & The Gang, Banarama, Madonna, Lipps Inc, Village People, Blondie, Yazzo, Donna Summer, Gloria Gaynor, Erasure, Dead Or Alive, Human League, Denis & Denis, Patric Hernandez, Michael Jackson, Ottawan, Queen, Dianna Ross, Sister Sledge, Depeche Mode, Pet Shop Boys,…

Početak koncerta je najavljen za 21 sat, a cijena ulaznica iznosi 50 kn u pretprodaji, te 60 kn na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti samo preko Entrio.hr online te na Entrio prodajnim mjestima.

Prema odluci stožera civilne zaštite koncert se može održati samo uz određene uvjete, tj provjeru posjedovanja Covid propusnice ili negativanog PCR testa koji nije stariji od 72 sata ili brzog antigenskog testa koji nije stariji od 48 sati na ulazu u klub. Na ulazu u klub će od 19:00 do 21:00 također biti organizirano testiranje brzinskim antigenskim testom koje će se naplačivati 30,00 kn. Za sve opcije je potrebno ponjeti i osobnu iskaznicu.



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici