Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Jelena Radan, glazbenica za koju bez ustezanja možemo reći da je na hrvatskoj glazbenoj sceni prerasla u sinonim za kvalitetnu glazbu i vrhunske interpretacije, ovog petka 20. svibnja sa Zagrebačkom filharmonijom priprema jedan od vrhunaca svoje karijere, u kojoj je dosad, podjednako uspješno, putovala različitim svjetovima glazbe - od popa i rocka do fada.

Uz svoje glazbenike i pratnju velikog filharmonijskog orkestra pod vodstvom američkog maestra Jonathana Griffitha, u ruhu novih aranžmana istaknutih hrvatskih skladatelja Frane Đurovića i Krešimira Seletkovića, Jelena priprema neke od svojih najvećih uspješnica kao što su Kad nas ne bude, Voljet ću te sutra i Čudo. Kroz karijeru redovito ju je pratio fado, a u ovoj prigodi izvest će njoj posebno drage skladbe poput Meu fado meu i Lagrima. U pojedinim izvedbama pridružite će joj se Anita Valo iz Meritas, potom Mozartine i BoysVoice te Ladarice.

Interpretacije, izvedbe, emocije, čarolija ambijenta... Jelena s ponosom ističe suradnju sa Zagrebačkom filharmonijom, a posebno kako ovim koncertom želi prenijeti iskrenu emociju: "S iskrenom emocijom započinjala sam svoju karijeru, ona me pratila svih ovih godina, s njom sam pristupala svemu što sam dosad radila... Stoga se nadam da će upravo to, iskrena emocija, biti ono što će svi 20. svibnja ponijeti sa sobom kao sjećanje na koncert Fado & Voyage."

IzvještajiNovigrad je postao dom bluesa


Konstrakta u Zagrebu


Kids form the sky u Močvari


Dark alternativa u Boogaloou


Prepuna pulska Arena ispratila odlazak velikana


Artistični Urban sa svojom četvorkom popunio pulski Kaštel


Zatvoren je INmusic #15


INmusic festival - dan 3.


Drugi dan INmusic festivala


Otvoren je jubilarni 15. INmusic festival


Vlajternativni dokumentarac prikazan u Zadru


Rival Sons - rock je živ i diše punim plućima


Kasabian kao šlag na tortu jubilarnog INmusica


Nick Cave And The Bad Seeds na INmusicu


Njihovo veličanstvo The Killers


Deftones na INmusicu


Malady Lane prekratko, ali odlično


Gogol Bordello razvalili Main Stage


Royal Blood nastupili na main stageu


fenomenalni rastur World Stagea u ranovečernjim satima