Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Nakon prošlog, dosad najvećeg izdanja, omiljeni urbani festival vraća se na dobro poznate lokacije u Bolu na Braču. Ovogodišnji Graffiti na Gradele trajat će čak dva dana duže, stoga rezervirajte 26.- 30.7.2023. za uživanje u graffitima i muralima, koncertima, brojnim radionicama, moru i suncu.
Nakon što je jubilarno deseto izdanje premašilo sva očekivanja, ovogodišnji festival ponovno podiže ljestvicu. S čak dva dana duže, dodatnim aktivacijama i novim atraktivnim lokacijama, organizatorska ekipa pobrinut će se da vam godišnji na Braču ostane u najboljem sjećanju. Dobro uigrana festivalska ekipa priprema vrhunski crtački lineup sastavljen od domaćih, regionalnih i stranih street art i graffiti artista. 585 Club ponovno će ugostiti trenutno najzvučnija imena glazbene scene, a brojnim dobro poznatim dnevnim aktivnostima na Bijeloj kući pridružit će se neke nove. 
“Prošlo izdanje festivala je za nas bio svojevrsni test kojeg smo prošli bez problema. Naime bila je to prva godina u kojoj smo koncertni program u potpunosti izmjestili u 585 Club koji sjajno dogovara svim tehničkim i produkcijskim uvjetima. Svaku večer klub je bio ispunjen do kraja, a s obzirom na njegovu lokaciju (smješten je tik iznad plaže Zlatni rat) program je trajao do sitnih jutarnjih sati. Prostor Bijele kuće ostao je tako glavno središte za dnevna događanja na festivalu, a koja ćemo ove godine još više nadograditi.” - izjavio je Marko Boko, direktor festivala. 
Najposjećeniji i produkcijski na najvišem nivou, prošlogodišnji festival još je jednom pokazao kako je spoj ulične umjetnosti, glazbe, predivne prirode i najbolje ekipe najbolji recept za festivalski godišnji. Ove godine će dnevni program biti obogaćen i novim aktivacijama te DJ-programom koji će u Bol dovesti trenutno jako popularne izvođače underground elektroničke scene u Hrvatskoj. Da je #gng najbolji art festival na Jadranu uvjerite se u prošlogodišnjem aftermovieu. 
Graffiti na Gradele ove se godine održava i u znaku obilježavanja 100 godina turizma u Bolu. Simbol Jadrana i hrvatskog turizma Bol na Braču tako od početka ove godine raznim aktivacijama, događanjima i manifestacijama obilježava ovu važnu obljetnicu za hrvatski turizam. Graffiti na Gradele koji već jedanaestu godinu za redom na otok dovodi razne umjetnike i posjetitelje definitivno je jedan od kotačića u cjelokupnoj priči bračkog turizma. Budite i vi dio ove priče dolaskom na festival. 
Ulaz na sva dnevna događanja i radionice na festivalu je besplatan, dok će se za večernje koncerte prodavati ulaznice koje uskoro kreću u prodaju. Više informacija o festivalu, lineupu koji uskoro objavljujemo te ulaznicama pratite na našem Facebooku i Instagramu. 


Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici