Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U subotu 1. 4., s početkom u 22:00 sati, u zagrebačkom klubu Dva Osam održat će se novi Dark Side by Tomi Phantasma, party za sve ljubitelje drugačijeg i mračnijeg zvuka.

Na samom početku večeri, će se održati The Mission i Pink Turns Blue warm-up na kojem će se prikazivati videi i preslušavati hitovi tih legendarnih dark grupa, koje uskoro dolaze u Zagreb u klub Boogaloo (The Mission 9.5.2023., a Pink Turns Blue 12.4.2023.). U nagradnoj igri dijelit će se po četiri upada za svaki koncert, a za učestvovanje na nagradnoj igri je potrebno preuzeti kupon s brojem kod kupnje pića na šanku. Izvačenje sretnih dobitnika će se održati preko razglasa u 01:00 sat.

Program Dark Side se godinama održavao u kultnom darkerskom zagrebačkom klubu Jabuka pod vodstvom najpoznatijeg hrvatskog alter DJ-a Tomija Phantasme. Okosnica programa je stara, darkerska, “jabučarska” set lista, počevši od Dark Dancea, prvog dark partyija na ovim prostorima koji je sa svojim radom počeo 1983. i na koji je dolazio i sam Tomi. Mnoga od tih glazbenih imena koja su se tada puštala u Jabuci je u zlatnim osamdesetima baš Jabuka isfuralana na našoj sceni. Tu tradiciju je kasnije nastavio Tomi dodavši na listu neka nova imena sa scene pa su na toj set listi tako grupe kao što su: Bauhaus, Joy Division, The Cure, Killing Joke, Gang Of Four, Love & Rockets, Yazoo, Simple Minds, Human League, Soft Cell, Depeche Mode, New Order, OMD, Ultravox, Visage, Tears For Fears, Video Sex, The Cult, Siouxsie & The Banshees, Laibach, Mizar, The Sisters Of Mercy, Virgin Prunes, Christian Death, Clan Of Xymox, Alien Sex Fiend, Casandra Complex, The Mission, DAF, Front 242, Nitzer Ebb, Borgesia, Die Krupps, Ministry, Nine Inch Nails, The Cramps, The Godfathers, David Bowie, Iggy Pop, Ramones, Nick Cave, Violent Femmes, Pixies, EKV, The Smiths, Jesus & The Marry Chain, Heroes Del Silencio, Rosetta Stone, London After Midnight, Placebo, Interpol, White Lies, Covenant, Mortiis, Editors, Diva Destruction, Marilyn Manson, Rob Zombie, Rammstein, London After Midnight, She Past Away, She Wants Revenge, Pink Turns Blue,……

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 4.00 € i mogu se kupiti preko linka: dvaosam.com/event/215-dark-side-by-tomi-phantasma

Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu. Na ulazu kluba će ulaznice koštati 5.50 €, za studente uz predočenje X-ice na ulazu u klub 3.00 €, a sa starim iskaznicama GK Jabuke ulaz je besplatan.

IzvještajiŽeljezna djeva započela svoj pohod u Ljubljani


Buč Kesidi na Šalati: rock koji rasprodaje dvorane


Povratak Josipe Lisac u Lisinski


Goran Bare i Majke „pokorili“ Split


Bluzy Threesome u Koprivnici predstavili debitantski album


Ansambl Lado i Borna Šercar's Jazziana Croatica nastupili u Splitu0


Sea Star 2023. - dan drugi


Sea Star 2023. - Dan 1.


"Queen: Bohemian Rock Symphony" u Zagrebu


Valley Of The Sun - High Priests Of Hellish Riffs


40 godina W.A.S.P.-a u Kinu Šiška


Bajaga i Instruktori vratili toplinu hladnom proljeću


Večer ugodnih glasova u Močvari


Donny McCaslin Quartet nastupio na 14. Jazzg


Sjajna glazbeno-plesna večer u izvedbi Simfonijskog orkestra HRT-a


The Mission u Boogaloou


Roger Waters u Budimpešti


Repetitor u Tvornici kulture


Black Coffee nastupili u Šibeniku


Goran Bare & Majke bacili Karlovčane u trans