Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

TAM TAM Music Festival objavljuje prvu polovicu lineupa za svoje jedanaesto izdanje od 8. do 16. srpnja u Sućurju na krajnjem istoku otoka Hvara. Tijekom godina TAM TAM Music Festival izrastao je iz okupljališta glazbenika u događaj koji je stekao reputaciju jednog od najboljih malih festivala u regiji. Ove godine festival obećava biti još uzbudljiviji s novim rasporedom i fantastičnom postavom bendova.

Festival će započeti 8. srpnja i završiti 16. srpnja, a za sada je najavljeno 11 bendova, uključujući Šumski, Tús Nua, Koonda Holaa, Cloudsufers, LHD, Svojat, litl itali, Balans, 21 Vek, Roza i Haiku Garden. Očekuje se još najava bendova, ali i bogatog dodatnog programa ispunjenog edukativnim i zabavnim radionicama.

Ovogodišnji raspored razlikuje se od prijašnjih, glavni dio programa održava se drugi i treći dan festivala (9. i 10. srpnja), dok se program u kampu održava prvi, četvrti, peti, šesti i sedmih dana. Zadnja dva dana festivals će se odvijati ispred škole, kako bi cijeli grad i posjetitelji mogli uživati u najboljem od regionalne glazbe.

“Kao organizatori TAM TAM Music Festivala, presretni smo vjernošću naših posjetitelja. Veliko nam je zadovoljstvo vidjeti da se svi koji su iskusili TAM TAM iskustvo često vraćaju iz godine u godinu. Ove godine pozivamo one koji još nisu imali priliku da se pridruže našoj maloj ljetnoj obitelji da postanu dio naše zajednice istomišljenika. Na TAM TAM Music Festivalu stvaramo prostor u kojem svi mogu uživati u fantastičnoj glazbi, ukusnoj hrani i nezaboravnim uspomenama.”, poručuju organizatori festivala.

Ulaznice za svih 9 dana festivala dostupne su za kupnju po cijeni od 75 € putem sustava Core Event. Ne propustite priliku biti dijelom jednog od najboljih malih festivala u regiji i uživati u devet dana nevjerojatne glazbe, hrane i zabave.

IzvještajiŽeljezna djeva započela svoj pohod u Ljubljani


Buč Kesidi na Šalati: rock koji rasprodaje dvorane


Povratak Josipe Lisac u Lisinski


Goran Bare i Majke „pokorili“ Split


Bluzy Threesome u Koprivnici predstavili debitantski album


Ansambl Lado i Borna Šercar's Jazziana Croatica nastupili u Splitu0


Sea Star 2023. - dan drugi


Sea Star 2023. - Dan 1.


"Queen: Bohemian Rock Symphony" u Zagrebu


Valley Of The Sun - High Priests Of Hellish Riffs


40 godina W.A.S.P.-a u Kinu Šiška


Bajaga i Instruktori vratili toplinu hladnom proljeću


Večer ugodnih glasova u Močvari


Donny McCaslin Quartet nastupio na 14. Jazzg


Sjajna glazbeno-plesna večer u izvedbi Simfonijskog orkestra HRT-a


The Mission u Boogaloou


Roger Waters u Budimpešti


Repetitor u Tvornici kulture


Black Coffee nastupili u Šibeniku


Goran Bare & Majke bacili Karlovčane u trans