Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Danas u 18 sati službeno kreće prodaja ulaznica za koncert Damira Urbana, 27. prosinca u Klubu Sax!. Dio ulaznica bit će dostupan na sustavu Entrio.hr, dok se ostatak može kupiti na blagajni kluba po cijeni od 30€.

Urban & 4 koje čine Damir Urban, Luka Toman, Marko Bradaschia, Sandi Bratonja i Saša Markovski obilježit će koncertni prosinac u jedinstvenom ambijentu poznatog zagrebačkog Kluba Sax! Bit će to prvi njihov nastup u glavnom gradu otkako su napunili zagrebačku Arenu u lipnju ove godine i oduševili maestralnim koncertom u suradnji sa Simfonijskim orkestrom HRT-a.

Intimni nastupi u manjem koncertnom prostoru često iznesu ono najbolje u interakciji između glazbenika i publike, a to se potvrdilo već nebrojeno puta na dobro poznatim Urbanovim nastupima u Saxu koji sada već, slobodno možemo reći, postaju dio lijepe tradicije.

Najava ovog intimnijeg koncertnog druženja za one odabrane koji će biti brzi pri kupnji ulaznica dolazi nakon vijesti o već drugom rasprodanom Pogonu kulture u Rijeci, koji je omiljeni riječki glazbenik rasprodao u svega dva i pol sata.

Njegova bogata karijera obuhvaća više od desetak autorskih albuma objavljenih tijekom godina rada u grupi Laufer, kao i onih objavljenih tijekom samostalne karijere (The best off, Pustinje, EP, Otrovna kiša, Žena dijete, Retro, Hello!, No mix no sex, Urban & Hauser, Kundera, Mamut, Live at Lisinski, Skice...), a klupska atmosfera je idealna da biografije pjesama sa svojih albuma podijeli oči u oči s publikom.

Publika će 27. prosinca nakon obilja koje donosi Božić moći uživati u obilju pjesama snažnih tekstova i složenih emocija poput “Nitko osim nas”, “Odlučio sam da te volim”, “Moja”, “Dobar znak”, “Ruke”, “Sama”, “Iskra” i mnogih drugih.

Sredina tjedna u blagdanskom vremenu kada će se koncert održati zasigurno će privući obožavatelje željne emotivnog putovanja kroz Urbanove sjajne albume i najveće uspješnice. Već je dobro poznato da njegovi koncerti bez obzira na prostor uvijek donose nešto novo, a upravo su baš klupski mnogima najdraži. Ulaz se na dan koncerta otvara od 20 sati, a za više informacija pratite službene stranice kluba i glazbenika.

Kako je bilo na prošlogodišnjem koncertu u klubu SAX! možete čitati OVDJE.

IzvještajiThe Dire Straits Experience podigli na noge ispunjeni Lisinski


Rock propovijed: Goran Bare i Majke u Vintage Industrial Baru


Matijine vile igrom osvojile Tvornicu


Flaner i Colostrum razbudili Klub kulture


Hali Gali tulum u AKC Attack!


Održan je 3. Superval u Vintage Industrial Baru


Avalanche Kaito: Glazbena lavina u Močvari


Antun IDEM u Très Chic Caféu


U Lisinskom izveden sjajan balet Romeo i Julia


Sve samo ne Luzeri u Klubu kulture


Prigušeni taktovi glazbenog „fusiona“ Chuia u pulskom Kotaču


Josipa Lisac obilježila 50 godina "Dnevnika jedne ljubavi"


Švesterovo u Tvornici


Moćan i energičan Zoster rasplamsao Tvornicu


Sunnysiders u SAX!-u promovirali album "27 Stitches"


KBO! nastupio u Tvornici


U lisinskom održan Symphonika On The Rock


Galerija fotografija: (ne)normalni u Tvornici


Bezvremenska Natali Dizdar nastupila u Petom kupeu