Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Lu Dedić foto by Filip KovačevićSerija internacionalnih evenata po treći put dolazi u Zagreb a danas će ugostiti dvije sjane mlade glazbenice Stefany i Lu Dedić. Poseban gost koncerta bit će Matija Dedić te Kseniya Noryk, akademska slikarica iz Ukrajine. Art n' Soul akustična večer događaj je koncipiran kao opušteno druženje uz poseban ugođaj akustičnih izvedbi dviju glazbenica i jedne slikarice koja na platno kistom prenosi interpretaciju svake izvedene pjesme, stvarajući tako jedinstvenu priliku koja promovira lokalne glazbenike i povezuje publiku s ovim inovativnim umjetničkim stvaralaštvom.

Nakon svakog Art n' Soul eventa nastale slike postaju dio skupne izložbe koja uključuje djela umjetnika nastalih unutar godinu dana. Spoj ovih dviju umjetnosti kreira savršenu harmoniju između glazbe i kista koja slavi žene diljem svijeta te na taj način ujedinjuje i osnažuje zajednicu. Stefany i Lu Dedić, talentirane mlade pjevačice koje su ove godine zasjale na Dori istaknule su se svojim autentičnim glazbenim izričajem, a njihovu akustičnu izvedbu upotpunit će Kseniya Noryk, mlada akademska slikarica i učiteljica slikarstva koja je odlučila svoj daljnji život i karijeru graditi u Vodicama.

Art n' Soul eventi do sada su održani u velikim gradovima kao što su London, Hong Kong, Stockholm, Dubai i drugi, a ove godine, po treći put, dolaze u glavni grad Hrvatske. Organizator događaja je agencija za kreativnu zabavu MG International, a domaćin je i ovog puta Emma, glumica iz Manchestera koja je doselila u Zagreb i svoju popularnost stekla snimanjem TikTok videa.

Ovaj umjetnički događaj u modernom bar-bistrou "Koncept Mlinček" na Črnomercu prigodan je za sve one koji su željni novih iskustava i poznanstava, a početak je zakazan za 19.00 sati.IzvještajiZagreb Music Fest, 2. dan - kišni ured se ipak smilovao


Manifest crnila u Močvari: Stonebride/Luxus Lord/Prisonplanet


Zagreb Music Fest, 1. dan


Lord Of The Dance nastupili u Zagrebu


BadBadNotGood u Šibeniku


Galerija fotografija: Lord Of The Dance u Splitu


Diddle In The Middle i Bonaster


Stingove čarolije u intimnom ozračju Arene


Alex Sipiagin Quartet zaključio Rovinj Spring Jazz


Edo Maajka zatvorio ovogodišnji Beerfest


Drugi dan katarzičkog iskustva s Rammstein u Beogradu


Nastupom Baby Lasagne završen Sea Star Festival


Bill Frisell na 33. festivalu JazzTimeRijeka


Beerfest 2024. dan 3.


Nastavljen je 33. JazzTimeRijeka


Bizarnost u Tvornici kulture koju niste smjeli propustiti


Ni kiša nije ugasila Vatru na Šalati


Spektakularan Rammstein u Beogradu održao prvi koncert


Bosak & Second Hand Band odlični u klubu Boogaloo


Počeo 33. JazzTimeRijeka