Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ljetna stanka je gotova... NE PROPUSTITE! Svi Vi koji volite blues podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno slušajte radio Križevce na službenoj web stranici grada Križevci. Na naslovnici kliknite na "Slušajte Radio Križevci" ili kliknite na link OVDJE i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20 sati pred Vama je nova emisija BLUES ZA VAS, koja je sa Vama u eteru pune četiri godine.

Ovaj utorak 2. rujna na redu je 199. emisija BLUES ZA VAS. Pred nama je PRVA emisija poslije ljetne stanke!

Kao što već vjerojatno znate, od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Emisija je, naravno, namijenjena i svima koji vole dobru glazbu. A čak i nakon emisije i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi BLUESY TEHNICO SHOW, kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić.

Stoga, svi vi koji volite slušati modernu glazbu konačno ćete uživati jer neće biti puno priče. Ispred svega je glazba i samo dobra glazba, koja ima zadaću da Vas oraspoloži, da Vas opusti i da Vam napuni baterije i na kraju da Vas pripremi za novi dan.

Uz nove rubrike, emisija BLUES ZA VAS ima svoje stalne rubrike.

FROM BLUES CORNER, sve što čitate u rubrici Blues Corner na glazbenom portalu SoundGuardian.com sada konačno možete i slušati. Biti će tu ekskluzivnih promocija novih albuma, te i drugih albuma, koje svakako valja promovirati.

OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA je rubrika u kojoj ćete slušati materijale koje još eventualno niste imali prigode čuti ili se pak, neki izvođači ili albumi po prvi puta puštaju u emisiji. To je promotivna rubrika u kojoj će mjesto naći svi oni, koji zaslužuju veću i jaču medijsku promociju u svakom pogledu.

HRVATSKE BLUES SNAGE je dio emisije zbog koje se sve ovo i pokrenulo, to je mjesto i prostor namijenjen isključivo hrvatskim blues glazbenicima za promociju njihovih materijala, radova i sl. Radio Križevci i emisija BLUES ZA VAS otključali su Vam vrata, na vama je samo da ih otvorite. Čekamo Vas!!!

Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I za kraj.

I u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!! Zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 sati, kad je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija BLUES ZA VAS, koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Još jednom, emisiju BLUES ZA VAS možete slušati i putem Interneta. U svakom slučaju, budite uvjereni da vas očekuje pravi glazbeni užitak! A potom odlazimo na zasluženi odmor i čujemo se 2. rujna točno u 20 sati.

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike