Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno slušajte radio Križevce na službenoj web stranici grada Križevci. Na naslovnici kliknite na "Slušajte Radio Križevci" ili kliknite na link OVDJE i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20 sati pred Vama je nova emisija BLUES ZA VAS, koja je sa Vama u eteru pune četiri godine.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Emisija je, naravno, namijenjena i svima koji vole dobru glazbu. A čak i nakon emisije i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi BLUESY TEHNICO SHOW, kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić.

U  utorak 23. rujna na redu je 202. emisija BLUES ZA VAS. Nakon 'maratonske' prošle 200. jubilarne emisije vraćamo se ustaljenoj shemi i vremenu trajanja.

Stoga, svi vi koji volite slušati modernu glazbu konačno ćete uživati jer neće biti puno priče. Ispred svega je glazba i samo dobra glazba, koja ima zadaću da Vas oraspoloži, da Vas opusti i da Vam napuni baterije i na kraju da Vas pripremi za novi dan.

Uz nove rubrike, emisija BLUES ZA VAS ima svoje stalne rubrike.

FROM BLUES CORNER, sve što čitate u rubrici Blues Corner na glazbenom portalu SoundGuardian.com sada konačno možete i slušati. Biti će tu ekskluzivnih promocija novih albuma, te i drugih albuma, koje svakako valja promovirati.

OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA je rubrika u kojoj ćete slušati materijale koje još eventualno niste imali prigode čuti ili se pak, neki izvođači ili albumi po prvi puta puštaju u emisiji. To je promotivna rubrika u kojoj će mjesto naći svi oni, koji zaslužuju veću i jaču medijsku promociju u svakom pogledu.

HRVATSKE BLUES SNAGE je dio emisije zbog koje se sve ovo i pokrenulo, to je mjesto i prostor namijenjen isključivo hrvatskim blues glazbenicima za promociju njihovih materijala, radova i sl. Radio Križevci i emisija BLUES ZA VAS otključali su Vam vrata, na vama je samo da ih otvorite. Čekamo Vas!!!

No, kako je i red mi idemo dalje sa II dijelom reportaže vezano uz drugi dan  7. Kastav Blues Festa.U goste nam stiže Delta Blues Gang iz Pule, odnosno njihov frontman, gitarista  Aleksandar Kajtez.
A tu je i najava za 6th Croatian Blues Challenge! Šesto natjecanje hrvatskih blues glazbenika održat će se u zagrebačkom klubu Bikers Beer Factory od 5. do 7. studenog 2014. Više o svemu saznajte na www.croblues.com.

MY BLUES MIX - je rubrika čije ime govori sve, nema nikakvog razloga da netko od blues glazbenika, izvođača ili bendova ne nastupi u ovoj rubrici.

Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I za kraj.

I u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!! Zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 sati, kad je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija BLUES ZA VAS, koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Još jednom, emisiju BLUES ZA VAS možete slušati i putem Interneta. U svakom slučaju, budite uvjereni da vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike