Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Blues za vas

NE PROPUSTITE!!! Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno slušajte radio Križevce na službenoj web stranici Grada Križevaca. Na naslovnici kliknite na SLUŠAJTE RADIO KRIŽEVCI ili kliknite na OVAJ link i to je to!Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova emisija BLUES ZA VAS, koja je s Vama u eteru punih pet godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu. Čak i nakon emisije BLUES ZA VAS i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi BLUESY TEHNICO SHOW, kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio svoju stalnu rubiku u emisiji – IZ VEDRANOVE VITRINE u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine.

Ovoga utorak, 17. ožujka na redu je 226. emisija.

Nema nikakve sumnje, dobro smo zagazili u petu sezonu redovitog emitiranja emisije BLUES ZA VAS na radio valovima radio postaje Križevci. Nakon prošle 'maratonske' rođendanske emisije, večeras vas očekuje još jedno iznenađenje. Stoga, svi Vi koji volite slušati modernu glazbu konačno ćete uživati jer neće biti puno priče, ispred svega je glazba i samo dobra glazba, koja ima zadaću da Vas oraspoloži, da Vas opusti i da Vam napuni baterije i na kraju da Vas pripremi za novi dan.

Uz nove rubrike emisija BLUES ZA VAS ima svoje stalne rubrike.
Večerašnja emisija bavi se nekima od 50 najboljih blues albuma Blues Cornera glazbenog portala SoundGuardian.com

FROM BLUES CORNER, sve što čitate u rubrici Blues Corner na glazbenom portalu SoundGuardian.com sada konačno možete i slušati. Biti će tu ekskluzivnih promocija novih albuma, ali i drugih albuma koje svakako valja promovirati.

OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA - je rubrika u kojoj ćete slušati materijale koje još eventualno niste imali prigode čuti ili se pak, neki izvođači ili albumi po prvi puta puštaju u emisiji. To je promotivna rubrika u kojoj će mjesto naći svi oni koji zaslužuju veću i jaču medijsku promociju u svakom pogledu.

HRVATSKE BLUES SNAGE je dio emisije zbog koje se sve ovo i pokrenulo, to je mjesto i prostor namijenjen isključivo hrvatskim blues glazbenicima za promociju njihovih materijala, radova i sl. Radio Križevci i emisija BLUES ZA VAS otključali su Vam vrata, na vama je samo da ih otvorite. Čekamo Vas!!!

Kako je sve prošlo na 5th EBCu pokušati ćemo doznati iz prve ruke od Alexa (Aleksandar Kajtez)  iz Delta Blues Gang, koji su bili jedni od 20 izvođača ovogodišnjeg 5th EBCa. Po reakcijama iz EBU, pulski Delta Blues Gang dostojno su predstavili Hrvatsku i HBS.

MY BLUES MIX - je rubrika čije ime govori sve. nema nikakvog razloga da netko od blues glazbenika, izvođača ili bendova ne nastupi u ovoj rubrici. Ovaj puta imamo specijalno izdanje ove rubrike. Naime, prošao je 5th EBC (European Blues Challenge) koji se ove godine od 12. - 14. ožujka održao u Brusselsu. Pobjednici ovogodišnjeg 5th EBCa su Travelling Brothers (Bilbao, Španjolska) http://travellinbrothers.com/ ... Čestitam!

Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I ZA KRAJ!

I u večerašnjem terminu očekuje Vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!! I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija BLUES ZA VAS, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Još jednom; emisiju BLUES ZA VAS možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike