Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija 'BLUES ZA VAS' - Radio KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije 'BLUES ZA VAS', koja je sa Vama u eteru punih osam godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.
Čak i nakon emisije 'BLUES ZA VAS' i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi 'BLUESY TEHNICO SHOW', kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio i svoju stalnu rubiku u emisiji - IZ VEDRANOVE VITRINE u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine.

Ovaj utorak 4. prosinca na redu je 380. emisija "Blues za vas".
Kao što se zna uz nove rubrike emisija 'BLUES ZA VAS' ima svoje stalne

rubrike:

Emisiju otvara BIG HARP GEORGE pjesmom "Just Calm Yourself", koja nam dolazi s njegovog studijskog albuma "Uptown Cool", koji je objvaljen 16. srpnja pod okriljem Blues Mountain Records i uz globalnu radijsku promociju Franka Roszaka.
MY CHOICE: je rubrika u kojoj odabirem izvođače po 'nekom' svom izboru i tu se mogu naći izvođači, koji inače nisu primarno blues orijentirani. No, naravno to nije pravilo! Večeras idemo na koncert DIANE DURRETT & SOUL SUGA.
AKO STE PROPUSTILI: je rubrika u kojoj vas podsjećam ne neke neke informacije koje ste možda propustili, kao i na albume, izvođače, događaje i sl. a koji su sticajem okolnosti ostali van dosega vašeg ali i mog interesa i percepcije, koji su nam promaknuli ili smo ih možda samo zaboravili. Večeras tu slušamo: White Room u izvedbi VEDRAN BOZIC & ROCK MASTERS samo da vas podsjetimo kako su odličnu svirku održali na koncertu "50th ANNIVERSARY OF CREAM FAREWELL CONCERT "u Vintage Industrial Baru u Zagrebu 28.studenog.
FROM BLUES CORNER: sve što čitate u rubrici Blues Corner na glazbenom portalu SoundGuardian.com, sada konačno možete i slušati. Biti će tu ekskluzivnih promocija novih albuma, kao i drugih albuma, koje svakako valja promovirati.

Rubrika FROM BLUES CORNER večeras vam donosi pjesme s novih albuma "Venom & Faith" - LARKIN POE i "Welcome To My Blues"' - SEAN CHAMBERSa.
HRVATSKA BLUES SCENA je dio emisije, zbog koje se sve ovo i pokrenulo, to je mjesto i prostor namijenjen isključivo hrvatskim blues glazbenicima za promociju njihovih materijala, radova i sl. Radio Križevci i emisija 'BLUES ZA VAS' otključali su Vam vrata, na vama je samo da ih otvorite. Čekamo Vas!!!
Večeras se bavimo ovogodišnjom 15 po redu dodjelom Mega Muzika Awards. Kako je ovo emisija posvećena bluesu normalno je da se bavimo upravo tim dijelom, pa tako u tom dijelu ovogodišnje tri nagrade su:
Najbolji blues album u sezoni 2017/2018 - SUNNYSIDERS ”CLICK PLAY”
Poseban doprinos aktualnoj hrvatskoj blues sceni - KREŠO OREMUŠ
Povijesni doprinos hrvatskoj blues sceni - ZDENKA KOVAČIČEK
Shodno tome i njihova glazba će ispuniti ovu rubriku.
OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA je rubrika u kojoj ćete slušati materijale koje još eventualno niste imali prigode čuti ili se pak, neki izvođači ili albumi po prvi puta puštaju u emisiji. To je promotivna rubrika u kojoj će mjesto naći svi oni, koji zaslužuju veću i jaču medijsku promociju u svakom pogledu. Večeras tu nastupa: ELECTROBLUESSOCIETY feat BOO BOO DAVIS sa svojoim novim singlom " Tell Me" objavljenim 21.studenog od strane KuvVer Records.
MY BLUES MIX ova rubrika večeras vam donosi dvije pjesme jednu izvode: MAT WALKLATE, BILLY F GIBBONS, MICHAEL VAN MERWYK i ROY BUCHANAN.

Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I ZA KRAJ, gdje slušamo LIL' EDa s pjesmom"Speak My Mind", a koja nam dolazi sa kompilacije V.A.-TRIBUTE Delmark's 65th Anniversary, objavljene 14.lipnja od strane Delmark Records.
Naravno, i u večerašnjem terminu očekuje Vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija 'BLUES ZA VAS', koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi 'BLUES ZA VAS' možete slušati preko svojih radio prijamnika, , kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr, a snimke možete naći na web stranici: www.mixcloud.com, kao i na FB stranici emisije: www.facebook.com/Blues4URadioshow
I na kraju, budite uvjereni, da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike