Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija 'BLUES ZA VAS' - Radio KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije 'BLUES ZA VAS', koja je sa Vama u eteru punih devet godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.
Čak i nakon emisije 'BLUES ZA VAS' i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi 'BLUESY TEHNICO SHOW', kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio i svoju stalnu rubiku u emisiji - IZ VEDRANOVE VITRINE u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine.

Ovaj utorak 9. siječnja na redu je 383. emisija "Blues za vas", koja sve nas zapravo uvodi u sljedeću rođendansku emisiju.
Kao što se zna uz nove rubrike emisija "Blues za vas" ima svoje stalne rubrike:
Emisiju otvara SUPERSONIC BLUES MACHINE (feat. ROBBEN FORD) s pjesmom Somebody's Fool.

Nakon otvorenja slušamo: RYAN LAMBa, PHIL BEE'S FREEDOM, POPA CHUBBYa, RELOADED i PEGGIE PERKINS.
MY CHOICE: je rubrika u kojoj odabirem izvođače po 'nekom' svom izboru i tu se mogu naći izvođači, koji inače nisu primarno blues orijentirani. No, naravno to nije pravilo! Večeras tu nastupaju: ALASTAIR GREENE,ALLY VENABLE BAND, ANTHONY GOMES, DAMON FOWLER i DAVE HOLE.
AKO STE PROPUSTILI: je rubrika u kojoj vas podsjećam ne neke neke informacije koje ste možda propustili, kao i na albume, izvođače, događaje i sl. a koji su sticajem okolnosti ostali van dosega vašeg ali i mog interesa i percepcije, koji su nam promaknuli ili smo ih možda samo zaboravili. Večeras vam prezentiram neke od izvođača koji su se našli na Top 50 najboljih blues albuma u 2018. po izboru Blues Cornera glazbenog portala Soundguardiana i naravno ove emisije. Oni su: DENNIS JONES BAND, JUMPING MATT & HIS COMBO Feat.CUSTOM BIG BAND, LINDSAY BEAVER, VICTOR WAINWRIGHT i LARKIN POE.
FROM BLUES CORNER: sve što čitate u rubrici Blues Corner na glazbenom portalu SoundGuardian.com, sada konačno možete i slušati. Biti će tu ekskluzivnih promocija novih albuma, kao i drugih albuma, koje svakako valja promovirati.

Rubrika FROM BLUES CORNER večeras vam donosi pjesme s albuma "The Griot" GAYE ADEGBALOLe.
HRVATSKA BLUES SCENA je dio emisije, zbog koje se sve ovo i pokrenulo, to je mjesto i prostor namijenjen isključivo hrvatskim blues glazbenicima za promociju njihovih materijala, radova i sl. Radio Križevci i emisija 'BLUES ZA VAS' otključali su Vam vrata, na vama je samo da ih otvorite. Čekamo Vas!!!
Večeras nastupaju: TOMISLAV GOLUBAN, EDI EAST TRANCE BLUES, BEBE NA VOLE i VANJA SKY.
OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA je rubrika u kojoj ćete slušati materijale koje još eventualno niste imali prigode čuti ili se pak, neki izvođači ili albumi po prvi puta puštaju u emisiji. To je promotivna rubrika u kojoj će mjesto naći svi oni, koji zaslužuju veću i jaču medijsku promociju u svakom pogledu. Večeras ovu rubriku obilježava novi singl "Dust My Broom" objavljen 19. prosinca od strane KuvVer Records uz znalačku izvedbu ElectroBluesSociety feat BOO BOO DAVIS.
MY BLUES MIX ova rubrika večeras vam donosi pjesme u izvođenju zagrebačkog banda SHE BROUGHT ME GASOLINE i BEN RICEa.

Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I ZA KRAJ, gdje slušamo DAVIDa LUMSDENa AND FRIENDS s pjesmom ''Raised Me Right'', koju je sjajno otpjevala Mary Jo Curry. Pjesma nam dolazi sa prošlogodišnjeg albuma ''Hues Of Blues'', koji je objavljen u vlastitom aranžmanu 15.kolovoza uz promociju memfiške promotivne kuće Blind Raccoon.
Naravno, i u večerašnjem terminu očekuje Vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija 'BLUES ZA VAS', koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi 'BLUES ZA VAS' možete slušati preko svojih radio prijamnika, , kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr, a snimke možete naći na web stranici: www.mixcloud.com, kao i na FB stranici emisije: www.facebook.com/Blues4URadioshow
I na kraju, budite uvjereni, da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike