Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija 'BLUES ZA VAS' - Radio KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije 'BLUES ZA VAS', koja je sa Vama u eteru PUNIH devet godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.
Ovaj utorak 12. veljače na redu je 388. emisija "Blues za vas".
Kao što se zna uz nove rubrike emisija "Blues za vas" ima svoje stalne rubrike:
Emisiju otvara WATERMELON SLIM pjesmom "Smokestack Lightning". Pjesma nam dolazi sa ovogodišnjeg albuma "Church Of The Blues", kojeg je 25. siječnja 2019. godine objavila izdavačka kuća NorthernBlues Music.
MY CHOICE: je rubrika u kojoj odabirem izvođače po 'nekom' svom izboru i tu se mogu naći izvođači, koji inače nisu primarno blues orijentirani. No, naravno to nije pravilo! Večeras vam prezentiram kratki izvještaj s koncerta NORMAN BEAKER BANDA održanog u zagrebačkom KSETu 6. veljače, više možete pročitati OVDJE, uz prezentaciju njegovih "live" snimaka.
AKO STE PROPUSTILI: je rubrika u kojoj vas podsjećam ne neke neke informacije koje ste možda propustili, kao i na albume, izvođače, događaje i sl. a koji su sticajem okolnosti ostali van dosega vašeg ali i mog interesa i percepcije, koji su nam promaknuli ili smo ih možda samo zaboravili. Večeras u ovoj rubrici kreće priča o nominiranima za najprestižniju blues glazbenu nagradu BMA (Blues Music Award), koja će se ove godine po jubilarni 40. puta održati 9. svibnja u "the Cook Convetion Centeru" u Memhisu. Večeras je na redu kategorija MODERNI BLUES ALBUM GODINE, gdje su nominirani sljedeći albumi:
America’s Child-Shemekia Copeland
Belle Of The West-Samantha Fish
Chicago Plays The Stones-The Living History Band
Hold On-Kirk Fletcher
Wild Again-The Proven Ones
Večeras slušamo: Samanthu Fish, Kirk Fletchera i The Living History Band.
FROM BLUES CORNER: sve što čitate u rubrici Blues Corner na glazbenom portalu SoundGuardian.com, sada konačno možete i slušati. Biti će tu ekskluzivnih promocija novih albuma, kao i drugih albuma, koje svakako valja promovirati.

Rubrika FROM BLUES CORNER večeras vam donosi pjesme s albuma "Big Pete Live at Bluesnow" objavljenog 18. siječnja preko nizozemske izdavačke i promotivne kuće CRS. Vlasnik ovog albuma je Big Pete.
HRVATSKA BLUES SCENA je dio emisije, zbog koje se sve ovo i pokrenulo, to je mjesto i prostor namijenjen isključivo hrvatskim blues glazbenicima za promociju njihovih materijala, radova i sl. Radio Križevci i emisija 'BLUES ZA VAS' otključali su Vam vrata, na vama je samo da ih otvorite. Čekamo Vas!!!
Večeras nam u goste stiže glavni tajni HBSa Siniša Bizović s kojim ćemo popričati o IBCu u Memphisu, osvojenoj nagradi KBA te novom albumu "Chicago Rambler" Tomislava Goliubana, kojeg je objavila njegova izdavačka kuća Spona.
OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA je rubrika u kojoj ćete slušati materijale koje još eventualno niste imali prigode čuti ili se pak, neki izvođači ili albumi po prvi puta puštaju u emisiji. To je promotivna rubrika u kojoj će mjesto naći svi oni, koji zaslužuju veću i jaču medijsku promociju u svakom pogledu. Večeras ovu rubriku će ispuniti sjajna pjevačica i glazbenica LAYLA ZOE pjesmama sa svog zadnjeg dvostrukog studijskog albuma "Gemini".
MY BLUES MIX večeras nudi blues u izvođenju: JASONa ROBERTa, MICHAELa J. BROWNEa i BLOODEST SAXOPHONE w/DIANNU GREENLEAF.

Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I ZA KRAJ, gdje slušamo norveški rock n' blues band RELOADED sa pjesmom "Up Yours". Pjesma nam dolazi sa albuma "My Longest Mile" , kojeg je objavila 23.veljače 2018.godine izdavačka kuća bluestown Records uz radijsku promociju ABIK Radio PR.
Naravno, i u večerašnjem terminu očekuje Vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija 'BLUES ZA VAS', koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi 'BLUES ZA VAS' možete slušati preko svojih radio prijamnika, , kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr, a snimke možete naći na web stranici: www.mixcloud.com, kao i na FB stranici emisije: www.facebook.com/Blues4URadioshow
I na kraju, budite uvjereni, da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike