Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija 'BLUES ZA VAS' - Radio KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije 'BLUES ZA VAS', koja je sa Vama u eteru PUNIH devet godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.
Ovaj utorak 19. veljače na redu je 389. emisija "Blues za vas".
Kao što se zna uz nove rubrike emisija "Blues za vas" ima svoje stalne rubrike:
Emisiju otvara Buddy Guy pjesmom "Guilty As Charged". Pjesma nam dolazi sa prošlogodišnjeg albuma "The Blues Is Alive And Well", kojeg je objavila izdavačka kuća Silvertone, RCA Records u svjetsku radijsku promociju memfiške promotivne kuće Blind Raccoon. Album je osvojio ovogodišnji Grammy za najbolji album tradicionalnog bluesa.
MY CHOICE: je rubrika u kojoj odabirem izvođače po 'nekom' svom izboru i tu se mogu naći izvođači, koji inače nisu primarno blues orijentirani. No, naravno to nije pravilo! Večeras vam prezentiram norveški rock n' blues band RELOADED i band koji nam dolazi iz Tokija Bloodest Saxophone with 5 Texas Queens.
AKO STE PROPUSTILI: je rubrika u kojoj vas podsjećam ne neke neke informacije koje ste možda propustili, kao i na albume, izvođače, događaje i sl. a koji su sticajem okolnosti ostali van dosega vašeg ali i mog interesa i percepcije, koji su nam promaknuli ili smo ih možda samo zaboravili. Večeras u ovoj rubrici kreće priča o nominiranima za najprestižniju blues glazbenu nagradu BMA (Blues Music Award), koja će se ove godine po jubilarni 40. puta održati 9. svibnja u "the Cook Convetion Centeru" u Memhisu. Večeras je na redu kategorija ROCK BLUES IZVOĐAČ: gdje su nominirani
Billy F Gibbons
Eric Gales
J.P. Soars
Kenny Wayne Shepherd
Tinsley Ellis
Svaki od izvođača izvodi nam po jednu pjesmu.
FROM BLUES CORNER: sve što čitate u rubrici Blues Corner na glazbenom portalu SoundGuardian.com, sada konačno možete i slušati. Biti će tu ekskluzivnih promocija novih albuma, kao i drugih albuma, koje svakako valja promovirati.

Rubrika FROM BLUES CORNER večeras vam donosi po jednu pjesmu sa novih albuma sljedećih izvođača: KATARINE PEJAK, BOOGIE BEASTS, KERRI POWERS i JAMES BUDDY ROGERSa.
HRVATSKA BLUES SCENA je dio emisije, zbog koje se sve ovo i pokrenulo, to je mjesto i prostor namijenjen isključivo hrvatskim blues glazbenicima za promociju njihovih materijala, radova i sl. Radio Križevci i emisija 'BLUES ZA VAS' otključali su Vam vrata, na vama je samo da ih otvorite. Čekamo Vas!!!
Večeras nam u goste stiže ljepši spol s nama će biti ANTONIJA VRGOČ-HREPIĆ s kojom ćemo popričati o mnogim stvarima i na kraju ćemo slušati glazbu Sunnysidersa.
OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA je rubrika u kojoj ćete slušati materijale koje još eventualno niste imali prigode čuti ili se pak, neki izvođači ili albumi po prvi puta puštaju u emisiji. To je promotivna rubrika u kojoj će mjesto naći svi oni, koji zaslužuju veću i jaču medijsku promociju u svakom pogledu. Večeras ovu rubriku će ispuniti: VAN VRAGOLOVICH, SEASICK STEVE i SHAW DAVIS & THE BLACK TIES.
MY BLUES MIX večeras nudi blues u izvođenju: PAUL RODGERa & FRIENDS i ROGER C. WADE Meets BALTA BORDOY.

Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I ZA KRAJ, gdje slušamo TOMMY CASTRO & THE PAINKILLERS sa pjesmom "Calling San Francisco". Pjesma nam dolazi sa albuma "Killin' It Live " kojeg je objavila 1.veljače 2019.godine u zemljama EU i UK izdavačka kuća Alligator Records, važna je činjenica... da ovaj album u Americi službeno izlazi tek 1. ožujka.
Naravno, i u večerašnjem terminu očekuje Vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija 'BLUES ZA VAS', koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi 'BLUES ZA VAS' možete slušati preko svojih radio prijamnika, , kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr, a snimke možete naći na web stranici: www.mixcloud.com, kao i na FB stranici emisije: www.facebook.com/Blues4URadioshow
I na kraju, budite uvjereni, da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike