Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija 'BLUES ZA VAS' - Radio KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije 'BLUES ZA VAS', koja je sa Vama u eteru PUNIH devet godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu. Čak i nakon emisije "BLUES ZA VAS" i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi "BLUESY TEHNICO SHOW", kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio i svoju stalnu rubiku u emisiji – "IZ VEDRANOVE VITRINE" u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine.
Ovaj utorak 26. ožujka na redu je 394. emisija "Blues za vas".
Kao što se zna uz nove rubrike emisija "Blues za vas" ima svoje stalne rubrike:
Emisiju otvaraju BIG PETE pjesmom "I've Got My Eyes On You", sa njegovog live albuma "Big Pete Live at Bluesnow", kojeg je 18.siječnja 2019 objavila Continental Record Services.
MY CHOICE: je rubrika u kojoj odabirem izvođače po 'nekom' svom izboru i tu se mogu naći izvođači, koji inače nisu primarno blues orijentirani. No, naravno to nije pravilo! Večeras tu nastupa ANTHONY GERACI sa svojim zadnjim studijskim albumom "Why Did You Have To Go", kojeg je,21.rujna 2018. objavila izdavačka kuća Shining Stone Records uz radijsku promociju Rick Lusher Pr.
AKO STE PROPUSTILI: je rubrika u kojoj vas podsjećam ne neke neke informacije koje ste možda propustili, kao i na albume, izvođače, događaje i sl. a koji su sticajem okolnosti ostali van dosega vašeg ali i mog interesa i percepcije, koji su nam promaknuli ili smo ih možda samo zaboravili. Večeras u ovoj rubrici kreće priča o nominiranima za najprestižniju blues glazbenu nagradu BMA (Blues Music Award), koja će se ove godine po jubilarni 40. puta održati 9. svibnja u "the Cook Convetion Centeru" u Memhisu. Večeras je na redu kategorija PINETOP PERKINS PIANO PLAYER OF THE YEAR ( KLAVIJATURISTA GODINE): a tu su nominacije osvojili :
Anthony Geraci
Henry Gray
Jim Pugh
Mitch Woods
Victor Wainwright
Večeras ovdje slušamo: Henry Graya, Mitch Woodsa, Anthony Geracija i Victora Wainwrighta.
FROM BLUES CORNER: sve što čitate u rubrici Blues Corner na glazbenom portalu SoundGuardian.com, sada konačno možete i slušati. Biti će tu ekskluzivnih promocija novih albuma, kao i drugih albuma, koje svakako valja promovirati.

Rubrika FROM BLUES CORNER večeras vam donosi prezentaciju 3 albuma: "Bad Tattoo" MIGHTY MIKE SCHERMERa, objavljenog 22.ožujka od strane VizzTone Label Group; "The Roads We Ride" kojeg potpisuju WILY BO WALKER & ED BRAYSHAW. Isti je objavljen 15.ožujka 2019 preko Mescal Canyon Record . Na kraju tu je i EP "Cut Loose, Vol. 1" MICK CLARKEa, kojeg je 4.ožujka objavila Rockfold Records.
HRVATSKA BLUES SCENA je dio emisije, zbog koje se sve ovo i pokrenulo, to je mjesto i prostor namijenjen isključivo hrvatskim blues glazbenicima za promociju njihovih materijala, radova i sl. Radio Križevci i emisija 'BLUES ZA VAS' otključali su Vam vrata, na vama je samo da ih otvorite. Čekamo Vas!!!
Večeras je s nama Siniša Bizović glavni tajnik HBS-a, s kojim najavljujemo jubilarni 10. Zagreb International Blues Festival (5.04. - 14.4.2019.).
OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA je rubrika u kojoj ćete slušati materijale koje još eventualno niste imali prigode čuti ili se pak, neki izvođači ili albumi po prvi puta puštaju u emisiji. To je promotivna rubrika u kojoj će mjesto naći svi oni, koji zaslužuju veću i jaču medijsku promociju u svakom pogledu. Večeras će ovu rubriku ispuniti: ALLEY VENABLE svojom pjesmom Texas Honey sa istoimenog albuma kojeg je 22.ožujka objavila njemačka blues izdavačka kuća Ruf Records.
MY BLUES MIX večeras nudi blues u izvođenju: MARY LANE, BRANDON SANTINIja i REESE WYNANS AND FRIENDS.

Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I ZA KRAJ, gdje slušamo SEAN PINCHINa u pjesmi "Night of the Hunter". Pjesma nam dolazi sa ovogodišnjeg kompilacijskog duplog albuma "If You're Gonna Leave Me" kojeg je 1.ožujka objavio u vlastitoj režiji ovaj sjajni blues glazbenik uz globalnu radijsku promociju Sarah French i njene promotivne kuće SF Publicity!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija 'BLUES ZA VAS', koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi 'BLUES ZA VAS' možete slušati preko svojih radio prijamnika, , kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr, a snimke možete naći na web stranici: www.mixcloud.com, kao i na FB stranici emisije: www.facebook.com/Blues4URadioshow
I na kraju, budite uvjereni, da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike