Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija 'BLUES ZA VAS' - Radio KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije 'BLUES ZA VAS', koja je sa Vama u eteru PUNIH devet godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu. Čak i nakon emisije "BLUES ZA VAS" i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi "BLUESY TEHNICO SHOW", kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio i svoju stalnu rubiku u emisiji – "IZ VEDRANOVE VITRINE" u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine.
Ovaj utorak 2. travnja na redu je 395. emisija "Blues za vas".
Kao što se zna uz nove rubrike emisija "Blues za vas" ima svoje stalne rubrike:
Emisiju otvaraju SUGAR QUEEN & THE STRAIGHT BLUES BAND pjesmom "Bullock Blues", s njenog live albuma "Sugar Queen LIVE, kojeg je 15.ožujka 2019 objavila Sugar Queen Music uz radijsku promociju nizozemske promotivne kuće ABIK Radio Pr.
MY CHOICE: je rubrika u kojoj odabirem izvođače po 'nekom' svom izboru i tu se mogu naći izvođači, koji inače nisu primarno blues orijentirani. No, naravno to nije pravilo! Večeras tu nastupaju: KATHRYN GRIMM, SUGARAY RAYFORD, TIFFANY POLLACK i ERIC JOHANSON, te NICK SCHNEBELEN.
AKO STE PROPUSTILI: je rubrika u kojoj vas podsjećam ne neke neke informacije koje ste možda propustili, kao i na albume, izvođače, događaje i sl. a koji su sticajem okolnosti ostali van dosega vašeg ali i mog interesa i percepcije, koji su nam promaknuli ili smo ih možda samo zaboravili. Večeras u ovoj rubrici kreće priča o nominiranima za najprestižniju blues glazbenu nagradu BMA (Blues Music Award), koja će se ove godine po jubilarni 40. puta održati 9. svibnja u "the Cook Convetion Centeru" u Memhisu. Večeras je na redu kategorija MODERNI BLUES MUŠKI UMJETNIK GODINE- CONTEMPORARY BLUES MALE ARTIST: tu su nominirani :
Kenny Neal
Rick Estrin
Ronnie Baker Brooks
Toronzo Cannon
Selwyn Birchwood
i tako ih i slušamo.
FROM BLUES CORNER: sve što čitate u rubrici Blues Corner na glazbenom portalu SoundGuardian.com, sada konačno možete i slušati. Biti će tu ekskluzivnih promocija novih albuma, kao i drugih albuma, koje svakako valja promovirati.

Rubrika FROM BLUES CORNER večeras vam donosi prezentaciju 4 albuma: "Travellin Woman" - MARY LANE," Tree Man"–BOO BOO DAVISA, "Bad Tattoo" MIGHTY MIKE SCHERMERa, objavljenog 22.ožujka od strane VizzTone Label Group i "The Longshot" - BRANDON SANTINIja.
HRVATSKA BLUES SCENA je dio emisije, zbog koje se sve ovo i pokrenulo, to je mjesto i prostor namijenjen isključivo hrvatskim blues glazbenicima za promociju njihovih materijala, radova i sl. Radio Križevci i emisija 'BLUES ZA VAS' otključali su Vam vrata, na vama je samo da ih otvorite. Čekamo Vas!!!
I večeras najavljujemo jubilarni 10th Zagreb International Blues Festival (5.04. - 14.4.2019. ) i tu će nastupiti : BEHAVE, SUNNYSIDERSI, VOODOO RAMBLE i MIKE SPONZA.
OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA je rubrika u kojoj ćete slušati materijale koje još eventualno niste imali prigode čuti ili se pak, neki izvođači ili albumi po prvi puta puštaju u emisiji. To je promotivna rubrika u kojoj će mjesto naći svi oni, koji zaslužuju veću i jaču medijsku promociju u svakom pogledu. Večeras će ovu rubriku ispuniti: JOAKIM TINDERHOLT svojim novim singlom i ALLEY VENABLE svojom pjesmom "Nowhere To Hide" albuma "Texas Honey"kojeg je 22.ožujka objavila njemačka blues izdavačka kuća Ruf Records.
MY BLUES MIX večeras nudi blues u izvođenju: VEGAS STRIP KINGS i STEF PAGLIA.

Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I ZA KRAJ, gdje slušamo SEAN PINCHINa, ali ovaj puta u pjesmi "Lie To Me". Pjesma nam dolazi sa ovogodišnjeg albuma kojeg je 1.ožujka objavio u vlastitoj režiji ovaj sjajni blues glazbenik uz globalnu radijsku promociju Sarah French i njene promotivne kuće SF Publicity!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija 'BLUES ZA VAS', koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi 'BLUES ZA VAS' možete slušati preko svojih radio prijamnika, , kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr, a snimke možete naći na web stranici: www.mixcloud.com, kao i na FB stranici emisije: www.facebook.com/Blues4URadioshow
I na kraju, budite uvjereni, da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike