Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija 'BLUES ZA VAS' - Radio KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije 'BLUES ZA VAS', koja je sa Vama u eteru PUNIH devet godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu. Čak i nakon emisije "BLUES ZA VAS" i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi "BLUESY TEHNICO SHOW", kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio i svoju stalnu rubiku u emisiji - "IZ VEDRANOVE VITRINE" u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine. Večeras je neće biti već će Vedran urediti svoj glazbeni set!

Ovaj utorak 7.svibnja na redu je 400.emisija "Blues za vas". Ovaj puta emisija nema svoj uobičajeni programski sadržaj već je zamišljena da se glazba prezentira kroz glazbene setove.

Gost urednik biti će sa svojim glazbenim izborom poznati splitski harpist i pjevač Predrag Lovrinčević –Lovre s kojim ćemo popričati o svemu i svačemu a najviše o bluesu. A nakon priče ide njegov glazbeni odabir.

I na kraju, evo tko će sve nastupiti u večerašnjoj 400. emisiji "Blues za vas", koja će trajati pola sata dulje!

Večeras u emisiji "Blues za vas" nastupaju: SAVERIO MACCNE & DOUBLE ACE, GB (Geir Bertheussen) BLUES EXPRESS, SUZI QUATRO, ne, nema zabune dobro ste pročitali ...a potom Lovre je za vas pripremio svoj glazbeni odabir i u njegova dva glazbena seta nastupiti će: BLIND WILLIE JOHNSON, SEASICK STEVE, POKEY LAFARGE AND THE SOUTH CITY THREE, CLAUDE HAY, MARK FORD & THE ROBBEN FORD BAND, R.L.BURNSIDE, THE FABULOUS THUNDERBIRDS i THE PAUL BUTTERFIELD BLUES BAND, Nadalje ćemo još slušati IN ROOTS , HARPOON BLUES BAND, SUNDAY WILDE & THE 1 EYED JACKS, VERNON NEILLY- ft.GREG HOWE & TM STEVENS.

Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I ZA KRAJ, gdje slušamo NIECIE i pjesmu " Just This Side Of Memphis". Ova pjesma dolazi nam sa albuma "Trouble With A Capital T", kojeg je objavila izdavačka kuća Ride The Tiger Records uz globalnu radijsku promociju nizozemske promotivne kuće ABIK Radio PR. O svemnu očekujte više u nastupajućim emisijama "Blues za vas".
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija 'BLUES ZA VAS', koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi 'BLUES ZA VAS' možete slušati preko svojih radio prijamnika, , kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr, a snimke možete naći na web stranici: www.mixcloud.com, kao i na FB stranici emisije: www.facebook.com/Blues4URadioshow
I na kraju, budite uvjereni, da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike