Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

bluesm

Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija 'BLUES ZA VAS' - Radio KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije 'BLUES ZA VAS', koja je sa Vama u eteru PUNIH devet godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.
Ovaj utorak 25.lipnja na redu je 407.emisija "Blues za vas".
Emisiju otvaraTHORBJORN RISAGER & THE BLACK TORNADO sa pjesmom "If You Wanna Leave", koja se našla na raskošnom izdanju Ruf Records objavljenom 14. lipnja povodom 25 Years Anniversary (CD+DVD) a to je i naša čestitka njemačkoj blues izdavačkoj kući Ruf Records na njihovih 25. godina rada i djelovanja
Budući da je ova emisija zadnja prije ljetne stanke glazba je podijeljena u glazbene setove u kojima ćete imati prigode čuti : RORY GALLAGHERa, SMALL HOUSE BROWN, HARPOON BLUES BAND, kojima se najavljuje predstojeći 15. INTERNACIONALNI ROCKBLUES FEST VIROVITICA (28-29. lipnja 2019) u VIROVITICI.
Potom dalje nastupaju KATIE KNIPP, THE KATE LUSH BAND, PAUL KARAPIPERIS, THE 44's, KENNY WAYNE SHEPHERD, SAVERIO MACCNE, MOJO PREACHERS, DIANA REIN, NANCY WRIGHT i MINDI ABAIR AND THE BONESHAKERS

Naravno, i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!!

I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ''Blues za vas'', koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi 'BLUES ZA VAS' možete slušati preko svojih radio prijamnika, , kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr, a snimke možete naći na web stranici: www.mixcloud.com, kao i na FB stranici emisije: www.facebook.com/Blues4URadioshow

A srijedom od 18.00 sati emisiju ''Blues za vas'' možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

Ovo je zadnja emisija prije ljetne stanke, a sljedeću 408mu emisiju BZV, možete slušati,  tek u  utorak  3.rujna od 20 sati u redovitom programu radija Križevci na 96,6 MHz, a do tada lijepo se odmorite i uživajte !

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike