Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

NE PROPUSTITE!!! Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija ''BLUES ZA VAS'' radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.Nismo se čuli još tamo od 25. lipnja no sada je medijskoj šutnji došao kraj!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr
jednako tako budite sa nama i putem web live streama link:http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!
Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ''BLUES ZA VAS'', koja je sa Vama u eteru punih devet godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 10.rujna na redu je 409.emisija ''Blues za vas''.
Emisiju otvara COCO MONTOYA pjesmom "Coming In Hot" s istoimenog albuma, kojeg je 23. kolovoza objavila čikaška blues izdavačka kuća Alligator Records. Nadalje, po rubrikama emisije nastupaju: Charlie Wooten Project Feat. Sonny Landreth, Duke Robillard Band, The Paul Deslauriers Band, Arsen Shomakhov, Ronnie Earl And The Broadcasters, Dudley Taft, Shaun Murphy, Supersonic Blues Machine Feat. Billy F. Gibbons, Mindi Abair And The Boneshakers, ZZ Top, J.P. Soars, Annika Chambers, Alex Lopez, The Nick Moss Band Feat. Dennis Gruenling, Taste Of Blues, Meena (Cryle) And The Chris Fillmore Band, Steve Strongman, Deeps, Bobby Rush, Professor Louie & The Crowmatix i Altered Five Blues Band.

Po svemu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ''Blues za vas'', koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ''Blues za vas''možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr
a snimke možete naći na web stranici : https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
A srijedom od 18.00 sati emisiju ''Blues za vas'' možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.
I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Mladen Lončar - Mike