Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

NE PROPUSTITE!!! Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr.
Jednako tako budite s nama i putem web live streama link:http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih devet godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 17. rujna na redu je 410. emisija "Blues za vas".

Emisiju otvara DUDLEY TAFT pjesmom "Simple Life" s istoimenog albuma, kojeg je 6. rujna objavila American Blues Artist Group uz svjetsku radijsku promociju memfiške promotivne kuće Blind Raccoon.

Nadalje po rubrikama emisije nastupaju: ARSEN SHOMAKHOV, TULLIE BRAE, ALEX LOPEZ, MARK CAMERON, CHARLIE WOOTEN PROJECT feat.SONNY LANDRETH,
ALTERED FIVE BLUES BAND, GRACIE CURRAN, DELBERT MCCLINTON AND SELF-MADE MEN + DANA, THE PAUL DESLAURIERS BAND, DONNA HOURIGAN & THE LUCKY LIPS BAND, BATTLE OF THE BLUES, HARPDOG BROWN, BRUCE KATZ, DEEPS, STEVE STRONGMAN, J.P. SOARS, LP &THE SINGLES, TRIO TRABACOOL, FRANCESCO & SOUTHERN COOKING, IZ@ MEDOSEVIC & BORGIE, KATARINA PEJAK, ALLY VENABLE, INA FORSMAN, ELIZA NEALS, TENNESSEE REDEMPTION, MINDI ABAIR AND THE BONESHAKERS i JANIVA MAGNESS.

Po svermu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr

a snimke možete naći na web stranici : https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Mladen Lončar – Mike