Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

NE PROPUSTITE!!! Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr.
Jednako tako budite s nama i putem web live streama link:http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih devet godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 24. rujna na redu je 411. emisija "Blues za vas".

Emisiju otvaraju: KATARINA PEJAK, ALLY VENABLE i INA FORSMAN sa pjesmom ''Chains'' sa dvostrukog albuma ''Blues Caravan 2019 (CD+DVD)'' kojeg je ovog rujna objavila njemačka diskografska kuća Ruf Rec.
Nadalje po rubrikama emisije nastupaju: RONNIE EARL and the BROADCASTERS, STEVE STRONGMAN, VANEESE THOMAS, TULLIE BRAE, VINCE AGWADA, SHAUN MURPHY, PROFESSOR LOUIE & THE CROWMATIX, MICHAEL BLOOM, POLLY O'KEARY, GHALIA VOLT, RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS. U emisiji najavljujem ''11th CROATIAN BLUES CHALLENGE'' uz glazbu TOMISLAVa GOLUBANa, CASTAWAY SOULS i grupe MAČKE. Natjecanje će se ove godine održati u Zagrebu od 24-26. listopada u Hard Placeu. Nadalje u emisiji još će nastupiti: JIMMY CARPENTER, GILES ROBSON, GED WILSON, JOHN VERITY, CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL i TORONZO CANNON.

Po svermu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr

a snimke možete naći na web stranici : https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Mladen Lončar - Mike