Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

NE PROPUSTITE!!! Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr.
Jednako tako budite s nama i putem web live streama link:http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih devet godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 1. listopada na redu je 412. emisija "Blues za vas".

Emisiju otvaraju: VINCE AGWADA sa pjesmom "Two Tons of Fun" sa albuma "Light of Day" kojeg je 15.srpnja objavila izdavačka kuća Rocketnoodle Music.
Nadalje po rubrikama emisije nastupaju: THE NICK MOSS BAND FEATURING DENNIS GRUENLING, CHARLIE WOOTEN PROJECT, MOONSHINE SOCIETY, PROFESSOR LOUIE & THE CROWMATIX, COCO MONTOYA, SUPERSONIC BLUES MACHINE, ANNIKA CHAMBERS, VANEESE THOMAS, THE PAUL DESLAURIERS BAND, RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS, GHALIA VOLT,
U emisiji najavljujem "11th CROATIAN BLUES CHALLENGE" uz glazbu JEREMIAH'S. Natjecanje će se ove godine održati u Zagrebu od 24-26. listopada u Hard Placeu. Nadalje u emisiji još će nastupiti: MARK CRISSINGER, TENNESSEE REDEMPTION , THE DICKEY BETTS BAND , HARPDOG BROWN GILES ROBSON, JANIVA MAGNESS i KATARINA PEJAK, ALLY VENABLE i INA FORSMAN.

Po svermu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr

a snimke možete naći na web stranici : https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Mladen Lončar - Mike