Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

NE PROPUSTITE!!! Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr.
Jednako tako budite s nama i putem web live streama link:http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih devet godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 15. listopada na redu je 413.emisija "Blues za vas".

Emisiju otvaraju: BAKER GURVITZ ARMY VINCE AGWADA sa pjesmom ''Sunshine Of Your Love'' sa albuma ''Still Alive'' kojeg je 15.lipnja 2008.godine objavila izdavačka kuća Wet World. Biti će to moja posveta velikom PETER EDWARD "GINGER" BAKERU (1939-2019)
Nadalje po rubrikama emisije nastupaju: CREAM, GRIFF HAMLIN AND THE SINGLE BARREL BLUES, ALTERED FIVE BLUES BAND, THE BLACK KEYS, DUDLEY TAFT, JEFF CHAZ, BETH HART, MCNAMARR PROJECT, JIMMY CARPENTER, PAULA HARRIS,BEES DELUXE, KERRY PASTINE AND THE CRIME SCENE, GILES ROBSON,
U emisiji najavljujem koncert kojeg će TONY LEE KING održati u Koprivnici 26.listopada od 21 h u ''Calypsu''. U goste nam stiže Renato Janjić organizator koncerta.
Nadalje u emisiji još će nastupiti: KHALIF WAILIN WALTER, MISS BIX & THE BLUES FIX, MATCHEDASH PARISH, BRAD VICKERS & HIS VESTAPOLITANS i TORONZO CANNON.

Po svermu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr

a snimke možete naći na web stranici : https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Mladen Lončar - Mike