Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

NE PROPUSTITE!!! Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr.
Jednako tako budite s nama i putem web live streama link:http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih devet godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 22.listopada na redu je 414. emisija "Blues za vas".

Emisiju otvara GILES ROBSON pjesmom "Damn Fool Way" s albuma Don't Give Up On The Blues, kojeg je 20. rujna objavila American Showplace Music & RL Pr.

Nadalje po rubrikama emisije nastupaju: BOB MARGOLIN, BRODY BUSTER, BRAD VICKERS & HIS VESTAPOLITANS, DOUG DUFFEY AND BADD, MYLES GOODWYN, CHRIS "Bad News" BARNES, JOHNNY BURGIN, VINCE AGWADA, GHALIA VOLT, BISCUIT MILLER, JANIVA MAGNESS, MEENA (CRYLE) AND THE CHRIS FILLMORE BAND, TORONZO CANNON.

U emisiji najavljujem koncert kojeg će TONY LEE KING održati u Koprivnici 26. listopada od 21h u "Calypsu". U goste nam stiže sam glazbenik s kojim ću najaviti koncert te promovirati i prezentirati njegov novi singl.

U emisiji će još nastupiti: PAULA HARRIS, EDDIE 9V, MATT PATERSHUK, WILL JACOBS & MARCOS COLL, THE NICK MOSS BAND, KERRY PASTINE AND THE CRIME SCENE, GWYN ASHTON, DANNY BRYANT i TERESA JAMES & THE RHYTHM TRAMPS.

Po svermu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr

a snimke možete naći na web stranici : https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Mladen Lončar - Mike