Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

NE PROPUSTITE!!! Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr.
Jednako tako budite s nama i putem web live streama link:http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih devet godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 5. studenog na redu je 416. emisija "Blues za vas".

Emisiju otvara THE REVEREND SHAWN AMOS & THE BROTHERHOOD sa pjesmom "Counting Down The Days", to je singl kojeg je 24.listopada objavila Put Together Music uz globalnu radijsku promociju memfiške promotivne kuće Blind Raccoon.

Nadalje po rubrikama emisije nastupaju:MATCHEDASH PARISH, BISCUIT MILLER, BREEZY RODIO, CHRIS "Bad News" BARNES, DANNY BRYAN, DOUG DUFFEY AND BADD, GWYN ASHTON, JOHNNY BURGIN, SCREAMIN’ JOHN & TD LIND i JOE BONAMASSA.

U emisiji predstavljam pobjednike 11th Croatian Blues Challenga u kategoriji bandova BLUZY THREESOME iz Siska.

Nadalje u emisiji još će nastupiti: THE PAINTS,NIECIE,WILL JACOBS & MARCOS COLL, THE NICK MOSS BAND FEATURING DENNIS GRUENLING, JEFF CHAZ, TULLIE BRAE, MISS BIX & THE BLUES FIX, THE B. CHRISTOPHER BAND, GHOST TOWN BLUES BAND, VINCE AGWADA i MIKE ZITO & FRIENDS (Mike Zito & Ally Venable).

Po svermu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr

a snimke možete naći na web stranici : https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Mladen Lončar - Mike