Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

bluesm

NE PROPUSTITE!!! Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr.
Jednako tako budite s nama i putem web live streama link:http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih devet godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak, 12. studenog na redu je 417. emisija ''Blues za vas''.

Emisiju otvara GWYN ASHTON sa pjesmom ''The Old Fool'', koja nam dolazi sa njegovog albuma ''Sonic Blues Preachers'' objavljenog 21. travnja za Fab Tone Records/Proper Records.

Nadalje po rubrikama emisije nastupaju: BEN LEVIN, KERRY PASTINE AND THE CRIME SCENE, GUY BÉLANGER, MICHAEL BLOOM, BETH HART, JOE BONAMASSA, MICHAEL LEE, THE  B. CHRISTOPHER BAND, ANGEL FORREST, MIKE ZITO & FRIENDS (Mike Zito & Ryan Perry), SEAN POLUK, JOANNA CONNOR, STEVE MARRINER.

U emisiji predstavljam zadnji singl ''Love Is Gonna Come'' zagrebačkog banda THE PAINTS a u goste nam dolazi Grigor Bartolec (gitarist i pjevač).

Nadalje u emisiji još će nastupiti: BE HA VE, BAI KAMARA JR & THE VOODOO SNIFFERS, JERSEY SWAMP CATS, WIDE MOUTH MASON, BIG JOE & THE DYNAFLOWS, CHRIS BERGSON i ELLIS HOOKS, te RAY FULLER AND THE BLUESROCKERS.

Po svermu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr

a snimke možete naći na web stranici : https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 
A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Mladen Lončar - Mike